tiistai 30. maaliskuuta 2010

Erilaista paperiaskartelua

Kävin viikonloppuna Pytinki-messuilla ja siellä oli TAITO Etelä-Pohjanmaan osastolla aivan ihana paperinarusta tehty kranssi ja tietenkin sitä piti päästä itsekin kokeilemaan. Kranssin tekeminen aloitettiin kutomalla, kyllä luit ihan oikein... kutomalla paperinarusta.

Ja tällaiselta epämääräiseltä se näytti... Kun narusta oli kudottu noin 40 cm pitkä kappale, työ pääteltiin. Sitten kudottu kappale yhdistettiin tuubiksi ja tuubi kierrettiin metallisen renkaan ympärille ja tuloksena oli siis oheisenlainen kranssi.


Sitten keksin, että tuotahan voi käyttää muutenkin kuin kranssina...

sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Kevätkortti

Ostin torstaina tällaisen ihanan Magnolian leimasimen ja sitä piti heti kokeilla. Kokeilin leimakuvan värittämistä useilla eri kynillä/väreillä ja tulin siihen tulokseen, että vesivärikynillä sai parhaimman lopputuloksen. Tämä leimakuva on periaatteessa taustakuva, mutta jotenkin ihastuin niin tähän maisemaan etten raaskinut laittaa tuohon päälle mitään.

lauantai 13. maaliskuuta 2010

Pääsiäisaskartelua

Olen nähnyt sekä blogeissa ja lehdissä usein kuvia sanomalehdellä tai vanhalla paperilla  päällystetyistä pääsiäismunista. Ajattelin kokeilla itsekin, että millaisia saisin aikaiseksi ja näistä tuli aika mukavia. Löysin varastoni  kätköistä italiankielisen sanomalehden ja käytin sitä, niin sain hieman kansainvälisyyttä hommaan ;)

Sanomalehden suikaleet kiinnitin massamunan päälle liimalakalla. Sitten vaan organza-nauha ympärille, hieman untuvaa ja pari "timanttia" liimalla kiinni ja se oli siinä.