perjantai 30. huhtikuuta 2010

Wappua!

Tänä keväänä mun aika on kulunut niin hyvin zumban, käsitöiden ja askartelun parissa, etten oikein ole ehtinyt seurata, mitä puutarhassa tapahtuu... Tämän kuvan perusteella siellä on kaikki hyvin; tällaisia ihanuuksia pukkaa kukkapenkistä eli kyllä se kesä sieltä tulee....

Oikein mukavaa vappua!

torstai 29. huhtikuuta 2010

Kiitoskortti

Tämä taitaa olla ihka ensimmäinen kiitoskortti, jonka olen tehnyt. Taustalle on ensin embossattu kaksi perhosta. Uskokaa tai älkää, mutta tuo perhosleimasin löytyi sellaisesta ikivanhasta lasten leimasinpakkauksesta ja mun mielestä se on tosi nätin näköinen. Seuraavaksi leimasin taustatekstin ja sitten lisäsin väriä kortin reunoihin. Nämä molemmat leimaukset tein Distress Inkin väreillä victorian velvet ja spun sugar. Kiitos-teksti Cuttlebugin kirjainstanseilla.  Sitten vaan kukkia ja timantteja koristeiksi.

sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Kukkakeijukortti, nro3

Olen kovasti ihastunut näihin kukkakeijuihin ja tein taas yhden aiheeseen liittyvän kortin. Tässä kortissa siis mansikkakeiju. Käytin kortissa vihreää ja punaista, jotka molemmat ovat mulle aika vieraita värejä, mutta sopivat yllättävän hyvin yhteen. Olen tehnyt kortin taustan kokonaan leimaamalla. Keijun kuva on ns. 3D-kuva eli siinä on monta kerrosta päällekäin.

perjantai 9. huhtikuuta 2010

Kukkakeijukortti, nro2

Tässä sitten se toinen kukkakaijukortti. Tässä käytin taustapaperina Tilda-sarjan paperikon papereita; paperikon nimi on lavender. Onnea-teksti leimattu pienillä aakkosleimasimilla, jotka olen tilannut aikoja sitten Englannista, mutta nyt vasta kokeilin niitä ensimmäisen kerran. Kirjaimet olen leikannut neliön muotoisella kuvioleikkurilla.

Kukkakeijukortti

Innostuin tekemään kaksi kukkakeiju-aiheista korttia Cicely Mary Barkerin keijutytöistä. Tässä niistä ensimmäinen. Tein tämän synttärikortiksi yhdelle keijufanille. Taustan olen tehnyt kokonaan itse leimaamalla. Tein ensin embossaamalla kulmiin valkoiset kuviot, sitten leimasin koko taustan tekstileimasimella ja lopuksi vielä laitoin reunoille Distress Inkin Victorian Velvet -mustetta. Sitten vähän pitsiä ja silkkinauhaa sekä kukkia. Niin tietysti se tärkein eli keijutytön kuva.

Uusi jäsen nalleperheeseeni

Käväisin eilen kirppailla ihan vaan katsomassa, että löytyisikö sieltä mitään kivaa pientä... No kyllähän sieltä löytyi... Tämä ihanainen nalle halusi ehdottomasti lähteä mun mukaan... En ole enää pitänyt kirjaa, että kuinka monta nallea mulla on, mutta kyllä niitä yli 100 kappaletta jo on.... Nimeksi tälle uudelle kaverille tuli Jalmari.

perjantai 2. huhtikuuta 2010

Kortti poikavauvalle

Jälleen ihanaa Forever Friendsin leimasinta käyttäen yksi vauvakortti. Taustapaperi Papermanian uudesta it's a man's world -sarjasta. Kukat leikattu retrokukkaleikkurilla gemstones-paperista, samaten yksi leimakuvat taustaympyröistä. Valkoinen "pitsi" on leikattu boordileikkurilla tavallisesta vesiväripaperista.