sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Synttärikortti Rubber Stamp Tapestryn leimasimilla

Hankin ensimmäiset Rubber Stamp Tapestryn leimasimet itselle ja olen aivan myyty, IHANIA! Tässä ensimmäinen kortti, jonka olen ehtinyt tehdä ihan valmiiksii asti... Leimasimilla on siis tehty taustapaperi ja kukkareunus keskellä olevaan paperiin.

maanantai 24. toukokuuta 2010

Koukussa kortteihin haaste

Tällä kortilla osallistuin koukussa kortteihin -yhteisön haastekilpailuun. Kortissa tuli olla valko-vihreä-oranssi leimakuva.

torstai 13. toukokuuta 2010

Ihana kesäpäivä ♥

Tänään on ollut aivan ihana päivä, heti aamusta oli tosi lämmintä. Olin puutarhahommissa ja löysin kevään ensimmäisen leppäkertun kukkapenkistä...

lauantai 8. toukokuuta 2010

Äitienpäiväkortti

Äitienpäivä alkaa olla jo niin lähellä, että tämän tekemäni kortin uskaltaa julkaista... Tausta tehty itse leimaillen samalla tyylilla kuin aikaisemmissakin korteissa. Sydän on tehty Cuttlebugin stanssilla ja kohokuviontitaskulla. Perhoset tehty kuvioleikkurilla. Äiti-sana Cuttlebugin kirjainstansseilla. Koristeena kukkia, timantteja ja helmiä.

sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Avainnaulakko

Tänä viikonloppuna tuunasin eteisen avainnaulakon hiukan freessimmän näköiseksi. Tuo naulakko oli alun perin sellainen tummanturkoosi väriltään eikä oikein sopinut vaaleansiniselle seinälle, mutta nyt se sai uuden ilmeen.

Maalasin naulakon ensin valkoiseksi ja sitten liimasin lehdet ja kirjaimet sekä pienen kukan. Lehdet on leikattu gemstones-paperista kuvioleikkurilla ja kirjaimet on tehty Cuttlebugin kirjainstansseilla.

Kudottuja tyynynpäällisiä

Olen tänä keväänä innostunut kutomisesta kaikkien muiden käsitöiden ja askartelun lisäksi... Tein kaksi tyynynpäällistä makuuhuoneeseen ja tässä ne vihdoin ovat. Olen nimittäin kutonut nuo jo maaliskuulla, mutta vasta nyt sain laitettua niihin tyynyt sisään.

Roosan värinen on tehty aina oikein neuleella Sportivo-langasta. Valkoinen on tehty Novitan uudesta flip flop -langasta korinpohjaneuleella. Tuota flip flop-lankaa oli mielestäni hiukan hankala kutoa, kun se ei luistanut puikoilla hyvin... vika saattaa tietysti myös olla kutojassa :)

 Kuvassa mukana olevan ihanan HOME-tyynyn sain syntymäpäivälahjaksi. Se on hankittu Seinäjoen toimintakeskuksen myymälästä.