lauantai 28. toukokuuta 2011

Vaalenpunainen synttärikortti

Lähipiirissä juhlitaan tänään kuusikymppisiä ja ideoin tällaisen kortin sankarille.


Vaaleanpunaisen taustapaperin olen itse suunnittelut ja "painanut". Tausta on tehty erilaisilla teksti- ja kuvioleimasimilla. Kuvioleimasimet ovat Rubber Stamp Tapestryn ja musteena Distress Inkin Spun Sugar. Lisäksi taustan reunoille on suihkutettu hieman Glimmer Mistia Vintage Pink -sävyä. Koristeena virkattua pitsiä, paperikukkia, stanssattuja lehtiä&perhosia sekä "timantteja".

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Tyynynpäällinen isoäidin neliöstä

Tää on vihdoin viimein valmis!!!!


Olen aloittanut jo talvella isoäidin neliöiden virkkaamisen tarkoituksena tehdä olohuoneeseen sinisävyinen tyynynpäällinen ja nyt se on vihdoinkin valmis =)



Mulle iski jossain vaiheessa jonkinlainen taisteluväsymys, kun noiden palojen yhdistäminen ei ollutkaan mitään kauhean kivaa hommaa. Siksi tämä projekti vähän venähti... Tästä johtuen päätin myös sen, että teen tyynyn  toisen puolen yhdestä isosta palasta, niin vältyn tuolta yhdistämiseltä. Toinen puoli on siis tehty sinisävyiseksi ja toisella puolella on sinistä ja ruskeaa.



Nyt kun yksi rästityö on saatu pois alta, voin keskittyä uusiin juttuihin esim. puutarhaan. Ostin joku aika sitten runkoruusun ja se kukkii aivan ihasti... Kukkien piti kyllä olla valkoisia, mutta jostain syystä ovatkin vaaleanpunaisia, no kauniita silti.


Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Paperiaskartelua - onnittelukortti leimaillen

Innostuin joitain aikoja sitten kovasti Rubber Stamp Tapestryn leimasimista ja hankin niitä aikamoisen määrän. Kyseisillä leimasimilla on tosi helppo tehdä erilaisia kuviointeja kortteihin ja tässä yksi tekemäni onnittelukortti.

Tässä kortissa olen käyttänyt useamman setin leimasimia ja enkä nyt kyllä millään muista, että minkä nimisiä nuo setit ovat. Aivan erityisesti tykkään tuosta virkkaus-leimasimesta. Musteena on käytetty Versa Colorin eri sävyjä. Kortin keskustaan olen laittanut pari paperikukkaa, jotka on koristeltu glitter-liimalla. Niin ja tietysti yksi "timantti" on päässyt mukaan.

Tuunattu lehtiteline



Ostin talvella huutokaupasta oikein hyväkuntoisen tummasta puusta tehdyn lehtitelineen. Aluksi teline näytti oikein kivalta, mutta sitten jossain vaiheessa totesin, että se oikein väritykseltään sovi muuhun sisustukseen.

No ei muuta kun maalipurkki & pensseli esiin ja näin teline sai pintaansa vaaleansinisen maalin. Lisäksi tein lehtitelineen päätyihin sabluunalla magazines-tekstin.





Nyt puutarhaan ihmettelemään, kuinka nopeasti kaikki kukat siellä kasvavat... Rentouttavaa sunnuntaita!

lauantai 7. toukokuuta 2011

Äitienpäiväkortti

Tässä sitten vihdoin tämän vuoden äitienpäiväkortti.



Kortin tausta on leimattu Versa Colorin Atlantic-musteella ja reunat käsitelty paperinstressaajalla. Tuon kukkakeijukuvan olen joskus saanut jonkun englantilaisen askartelulehden mukana. Koristeena kolme kukkaa, kun meitä on kolme sisarusta. En halunnut kortin kanteen mitään tekstiä, koska kirjoittelen ne sitten tuonne kortin sisäpuolelle.

Sitten aivan jotain muuta... Kävin eilen Multasormessa ja sinne oli tullut mun lempikukkia eli jaloleinikkejä (ranunculus asiaticus). Jouduin ostamaan muutaman ;)



Ihanaa viikonlopun jatkoa teille kaikille ja hyvää äitienpäivää kaikille äideille ♥

perjantai 6. toukokuuta 2011

Tuunattu pöytälamppu



Mä olin suunnittelut, että tästä postauksesta tulee todella havainnollinen hienojen ennen ja jälkeen -kuvien kera. No niitä jälkeen -kuvia kyllä on, mutta jotenkin onnistuin hävittämään kaikki ennen-kuvat, kun sekoilin jotain noiden muistokorttien kanssa.

Mutta asiaan... ostin alkuvuodesta huutokaupasta 5 eurolla pöytälampun. Ajattelin jo silloin, että pienellä tuunauksella siitä voisi saada kivan näköisen ja oman kodin sisustukseen sopivan. Lampun jalka oli messinkiä & marmoria ja siinä oli alun perin sellainen kamala kulahtanut beige varjostin.

Koska tuon lampun värit eivät oikein olleet mun mieleen, päätin kokeilla, onnistuisinko maalaamaan tuon jalan valkoiseksi. Ja onnistuhan se spraymaalilla oikeinkin hyvin. Tosin piti maalata useampi kerros, että sain alkuperäisen värin piiloon. Ostin paikallisesta valaisinliikkeestä tähän uuden varjostimen ja valmista tuli. Ja täytyy myöntää, että lopputulos yllätti mut positiivisesti.


Tämän illan haasteena olisi tehdä kaksi äitienpäiväkorttia. Yleensä keksin aika helposti ideoita kortteihin, mutta jostain syystä tänä vuonna nuo ideat antavat odottaa itseään... Onneksi sunnuntaihin on vielä aikaa =)

Huomenna olen menossa valokuvauskurssille. Ostin helmikuussa järjestelmäkameran ja olen tähän asti opetellut sen käyttöä ihan omin päin, mutta huomenna pääsen oikein ammattilaisen oppiin, tosi mahtavaa!!! Kivaa viikonloppua ♥

sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Huutokauppalöytöjä

Olen kiertänyt tänä vuonna enemmän huutokauppoja kuin koskaan aikaisemmin ja tehnyt aina silloin tällöin aika mukavia löytöjä.

Tällä viikolla kävin vain yhdessä huutokaupassa ;) ja sieltä matkaan tarttui aivan aivan ihania sisustusesineitä ja vähän muutakin.

Nämä kaikki esineet maksoivat yhteensä 15 euroa. Ei paha hinta, kun ottaa huomioon, että mukana on mm. kaksi hopeista esinettä..

Nämä kynttilänjalat ovat todella ohutta lasia ja käsittääkseni aika vanhat.

Hopeinen yökynttilänjalka
Pieni hopeinen kannu - hieman kolhiintunut, mutta niin söpö.
Lisäksi ostin myös vanhoja mustekyniä, koska harrastan kalligrafiaa ja askartelua. Kaikki kynät olivat vanhoja, mutta niistä osa oli ihan käyttämättömiä. Kyniä oli yhteensä 5 kappaletta ja hinta 5 euroa siis yhteensä.


Nyt pakkaan autoon haravan, mustia jätesäkkejä, puutarhahanskat, termospullolliseen kahvia (ja ehkä pari donitsia) ja lähden mökille haravoimaan. Kivaa vapun päivää kaikille!