sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Metallilankakurssilla

Olen ollut tänä viikonloppuna metallilankakurssilla ja voi kun siellä oli mukavaa. Tein pienen korin ja kranssin ja tässä niistä kuvia. Tuo kranssi oli tosi helppo tehdä, toisin kuin tuo kori.

Tummasta rautalangasta tehty kranssi,jonka koristeena pitsinauha. Wreath made of iron wire.

Kori metallilangasta - tästä kaikki alkoi...

Aika toivottoman näköinen rautalankahässäkkä - tässä vaiheessa meinasi usko loppua (ja taidotkin)
 
 
Valmis kori - hiukan on vinttura eikä nyt muutenkaan kovin komia, mutta kyllä se nyt omassa käytössä menee... Basket made of iron wire.
Rauhallista sunnuntai-iltaa ♥

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Isänpäiväkortti - father's day card

Olen kerrankin saanut jotain hyvissä ajoin valmiiksi - tein nimittäin maanantaina isänpäiväkortin. Yleensä (jostain kumman syystä) askartelen kortteja aina juhlia edeltävänä yönä, mutta nyt olen hyvissä ajoin valmiina. Niin ja lahjakin on jo ostettu. Sunnuntai saa tulla.

Tämän kortin tausta on tehty ihan itse leimaillen. Musteena Versa Colorin Sky Blue ja sitten sellainen metallin sininen muste. Kukat, lehdet ja sydämet on leimattu Rubber Stamp Tapestryn leimasimilla. Ympyrät on tehty Spellbindersin stanssilla.


Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Kortti pienelle prinsessalle - a card for a baby girl

Eräs ystäväni on saanut ihanan tyttövauvan ja tässä hänelle tehty onnittelukortti. Kortin lisäksi pikku prinsessa sai myös kuvassa näkyvän Hello Kittyn ja vaaleanpunaisia vaatteita.


Kortin taustapaperi on itse leimattu erilaisilla teksti- ja kuvioleimasimilla, musteena DI:n Sugar Spun. Kortissa olevat kukat on myöskin itse sävytetty/värjätty musteella ja Glimmer Mistillä. Niin tietysti kukissa on paljon glitteriä =) Koristeena pitsiä, rusetti ja pieniä stanssattuja perhosia.


Tänään olen aikeissa aloittaa askarteluhuoneeni uudelleensisustamisen. Olen jo muutaman viikon ajan koittanut henkisesti valmistautua tähän projektiin ja tänään on (ehkä) se päivä, että tuo projekti alkaa...  Kivaa sunnuntaita!

lauantai 5. marraskuuta 2011

Syksy maalla - autumn at the countryside

Olin viime viikolla käymässä mummolassa maalla ja kävin tekemässä pienen kävelylenkin peltotiellä. Syksy on mun lempi vuodenaika ja voi kun oli ihanaa kävellä peltojen keskellä ja ihailla maisemia. Karua mutta kaunista. Tässä muutamia kuvia matkan varrelta.
Rauhallista pyhäinpäivän iltaa kaikille ♥