keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Vanhoja emaliesineitä - old enamel

Aina löytyy uusia keräilykohteita =) Nyt olen nimittäin ihastunut vanhoihin emaliesineisiin ja olen löytänytkin muutamia sellaisia. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa...


Mukavaa viikon jatkoa!

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Vintage-kortti

Olen ostanut joskus ison määrän erilaisia vintage-tyylisiä kuvia, mutta en ole oikein saanut tehtyä niistä mitään järkevää... No nyt sain sitten jotain aikaiseksi - tein 96-vuotiaalle mummalleni tällaisen synttärikortin. Mumma oli sitä mieltä, että kortin nainen on aivan niin kuin hän nuorena, joten olin osannut valita aika sopivan kuvan korttiin =)


Tälle keväälle on luvassa jotain tosi ihanaa... Olen lähdössä Pariisiin neljäksi yöksi ja olen jo nyt aivan tohkeissani. Tarkoituksena on kiertää nähtävyyksiä, käydä kirppareilla ja tietysti shoppailla. Olen jo lukenut ison määrän opaskirjoja ja etsinyt netistä mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja kauppoja. Saa nähdä ehtiikö kaikissa paikoissa käydä. Onko sinulla antaa hyviä shoppailuvinkkejä Pariisiin? Lähinnä mua kiinnostaa käsityö-, askartelu- ja sisustusliikkeet. Kaikenlaiset vinkit ovat tervetulleita.Mukavaa hiihtolomaa kaikille, jotka pääsevät sitä viettämään. Minä lomailen vähän myöhemmin ;)

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Mun uudet luistimet ;) ja uusi tabletti

Sain yhdeltä ystävältäni "uudet" luistimet, aika hienot eikö vain? Kuinkahan vaan entinen pikaluistelija pysyisi näillä pystyssä, voisi olla ainakin aika hupaisa näky...


Tein tällä viikolla yhden sellaisen hankinnan, jota olen miettinyt jo kauan - ostin tabletti-tietokoneen. Mulla kävi aikamoinen säkä, kun huomasin perjantain lehdessä mainoksen, jossa eräs liike mainosti uuden myymälän avajaisia, ja avajaistarjouksena oli Samsungin Galaxy Tab hirmu edulliseen hintaan. On kuulkaas kätevä peli; netissä surffaaminen 3g-verkon kautta on tosi nopeaa, laitteessa on myös kamera, jolla saa yllätävän hyviä kuvia ja kuvankäsittelyohjelmakin löytyy. Niin ja Angry Birds -peli ;)


Kivaa sunnuntaita!

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Synttärikortti siskolle

Taasen yksi synttärikortti saatu valmiiksi. Tällä kertaa rakkaalle pikkusiskolle.


Tämä kortti on tehty leimaillen. Jos en muista ihan väärin, niin molemmat tässä kortissa käytetyt leimasimet on Crafty Individualsin. Musteena Distress Inkin wild honey, koska siskoni tykkää oranssista väristä.

Nyt ulkoilemaan, tuolla pihalla on tosi kiva lenkkeilysää.

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Huutokauppalöytöjä

Ihanaa kun ulkona ei ole enää niin kauhean kylmä. Aamulla kun hain lehden laatikosta yövaatteet päällä, -18 astetta ei tuntunut ollenkaan kylmältä =)

Tässä postauksessa esittelen muutamia huutokauppalöytöjä. Nämä kaikki olen hankkinut lähialueen huutokaupoista tässä talven aikana.

Käsikäyttöinen kalenteri, aivan ihana!


 LiitutauluVanha ajanpatinoima hinkki

Puinen matkalaukku
Sokeritoppa


Kauha


Pannunalunen metallilangasta


Metallilankakori


Iso kasa Suomen kuvalehtiä vuodelta 1919


Ja lopuksi ihana kirja, jossa on piirrettyjä kuvia Välimeren alueen puista ja pensaista. Tällaista olen etsinyt kauan...


Kivaa ja aurinkoista sunnuntaita! ♥