lauantai 26. toukokuuta 2012

Kevätfiilistelyä

Mä olen niin onnellinen, kun ilmat on lämmennyt ja nyt alkaa oikeesti tuntua siltä, että kesä on tulossa. Tosin siitepölyallergikkona tuolla ulkona ei ole kovin kivaa viettää pitkiä aikoja, mutta eikö nuo puut nyt jossain aiheessa tajua lopettaa kukkimisensa...

Olen fiilistellyt kevättä kameran kanssa, kun tuli hankittua järkkäriin uusi objektiivi. Tässä muutamia otoksia.

 
 
 
 
 
Aurinkoista viikonloppua!

lauantai 19. toukokuuta 2012

Teippiaskartelua - masking tape /washi tape

Kerroin joku aika sitten, että tilasin masking-teippejä Teippitarhasta - viime viikolla huomasin ilokseni, että myös Paperinauhassa on noita ihania teippejä. Jouduin ostamaan muutaman teippirullan myös Paperinauhasta ;)


Tässä muutamia juttuja, joihin olen käyttänyt noita teippejä.

Tuunasin mun tabletin persoonallisen näköiseksi, kun takakannessa lentelee perhoset.

Käytin narun sijaan paketoinnissa teippiä.
Tuunasin tylsän ruskean lyijykynän iloisen väriseksi teipillä.
Tein vihkoon uuden kannen teipillä ja siirtokuvilla. Keskellä olevat kuvat ovat siis siirtokuvia ja reunat teippiä.

Vihkon välilehdet on myös koristeltu teipillä, myös kirjaimet ovat masking-teippiä.
Tällaista tällä kertaa. Nyt puutarhaan istuttamaan kukkia. Ihanaa viikonloppua ♥

torstai 10. toukokuuta 2012

Kortti äidille ♥

Vihdoin viimein sain äitienpäiväkortin tehtyä... Mulla oli joku luovuuskriisi, kun en millään meinannut keksiä mitään kivaa ja vähän erilaista ideaa. Kun se idea sitten vihdoin syntyi, meni oma aikansa, että sain tehtyä kortin valmiiksi. Tässä se nyt kuitenkin on. Tämä vuonna kortti on tällainen tag-mallinen ja tehty leimaillen harmaalla ja sinisellä musteella. Samanlainen kortti on tulossa mummalle, mutta se ei ole vielä ihan valmis.


sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Perhostaulu

Perhoset tuntuvat tällä hetkellä olevan aika trendikäs juttu sisustuksessa - vaikka mitä sisustuslehteä selaa, aina törmää perhosiin. No pitihän munkin sitten saada jokin perhosjuttu ja puuhastelin tässä eräänä päivänä tällaisen perhostaulun.


Taulun taustalla on vanhan kasvikirjan sivu, perhostarra löytyi askarteluliikkestä ja kehykset Tokmannilta. Meinasin aluksi leimailla tuohon kirjansivulle jotain, mutta en oikein keksinyt mitään kivaa, niin annoin sitten olla ihan vaan tuollaisenaan. Tässä vielä lähikuva tuosta perhosesta.


Kivaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa!

tiistai 1. toukokuuta 2012

Pariisissa, osa 5 - Eiffel-torni

Mulle yksi tärkeimmistä jutuista Pariisin reissulla oli Eiffel-tornissa käynti. Olen toki käynyt siellä kerran ennenkin joskus kymmenen vuotta sitten, mutta silloin oli ilta eikä maisemia päässyt ihailemaan kunnolla.

Olin lukenut useitakin oppaista, että kannattaa varautua jonottamaan hisseille. Ja huh kun jonot olivatkin pitkät! Käytössä oli (teknisten ongelmien vuoksi) ainoastaan yksi hissi, joten jono ainokaiselle hissille oli järkyttävän pitkä. Kävimme Eiffel-tornilla jo tiistaina päivällä, mutta hissijono ei tuntunut liikkuvan yhtään mihinkään ja niinpä siirsimme tornissa käynnin seuraavalle päivälle.

Koska kaverini ei oikein välitä korkeista paikoista, teimme sellaisen ratkaisun, että menen käymään tornissa ihan yksikseni. Ajattelin olla ovela ja lähdin aamulla aikaisin matkaan, jotta pääsisin ihan ensimmäisten joukossa torniin. Joopa joo, vaikka olin melki tuntia ennen hissin aukeamista paikalla, niin jonossa oli jo 500 ihmistä. Onneksi olin käynyt hakemassa läheisestä kahvilasta cappucinon ja pain au raisinin jonotusevääksi =) Kun hissi vihdoin viimein alkoi liikkumaan, jonokin liikkui aika nopeasti. Tosin jonossa piti silti seisoskella lähes kaksi tuntia. Tosin täytyy kyllä myöntää, että jonotus kannatti!

Eiffel-torni aikaisin aamulla Tuileriesin puutarhasta kuvattuna.
Siellä se on taustalla ja eikun hissijonoon mars!
14 euroa hissillä ihan ylös asti
Tämän ylemmäs ei pääse - maisemia Trocaderolle päin
Maisemaa Parc du Champ de Mars -puistosta

Mitäs pieniä muurahaisia tuolla alhaalla on ;)
Toispualjokkee näkyy Grand palais, Place de la Concorde, Tuileriesin puutarha ja jopa hieman Louvrea.
Tässä kuvassa torni alhaalta päin.
Ja tässä vielä koko komeus
Tämä kuva ei nyt ihan varsinaisesti liity Eiffel-torniin, mutta.... Silloin tiistaina kun kauhisteltiin hissijonojen pituutta, me käytiin hakemassa läheisessä kahvilasta takeaway -kaffit & jotain pientä makeaa ja mentiin puistoon istuskelemaan niiden kanssa. Mä otin tällaisen pistacio eclairin, oli muuten hyvää. Oli muutenkin aika ainutlaatuinen tilaisuus juoda kaffit kauniissa pariisilaispuistossa auringon paistaessa hyvässä seurassa ja vielä Eiffel-tornin juurella. Elämä on ♥

Nyt takaisin Pariisin tunnelmista tänne kotikonnuilla... Äitienpäiväkortti odottaa tekijäänsä, joten ei muuta kun askartelupöydän ääreen. Aurinkoista toukokuun ensimmäistä!