maanantai 17. syyskuuta 2012

Syksyn kaunein päivä

Eilen sunnuntaina taisi olla tämän syksyn kaunein päivä. Kävin vähän ajelulla lähiseudulla ja otin kameran mukaan. Tässä kuvausreissun saldoa.

Kivaa alkanutta viikkoa teille kaikille!

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Tuoksuherneitä ja vähän muutakin

Yksi mun lempikukista on tuoksuherne ja olen joka vuosi laittanut sitä kasvamaan puutarhaan. Tänä vuonna mun tuoksuherneet eivät oikein innostuneet kasvamaan, en tiedä johtuiko kököstä kesäsäästä vai mistä. Mun viherpeukalon taidoissahan ei voi olla vikaa...

Nyt muutama kukka on kuitenkin suostunut aukeamaan ja mun oli ihan pakko saada noita ihanuuksia sisällekin maljakkoon.Tässä alimmassa kuvassa on yksi kiva huutokauppalöytökin - ranskankielinen sinappipullo. Mä olen jotenkin heikkona kaikkiin sisustusesineisiin, joissa on ranskankielistä tekstiä. Heikkoutensa kullakin ;)
Nyt kun syksy tekee kovaa kyytiä tuloaan, niin saa laittaa jo kynttilöitäkin esille, eikös vain? Mä löysin alla olevat metalliset kynttilänaluset Kööpenhaminasta hintaan 1,50e/kpl, oli mun mielestä kauhian hyvä ostos.Tähän loppuun on vielä pakko laittaa kuva siitä ihanasta kristallijutusta, jonka ostin Tallinnasta.


Kivaa sunnuntaipäivää teille kaikille ♥