sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Upea metallinen kyltti

 

Mä olen joskus aikoja sitten ostanut tällaisen jännän metallisen kyltin huutokaupasta. En tiedä mistä on alunperin lähtöisin ja että onko vanha vai uusvanha, mutta valtavan hieno joka tapauksessa.

Mietin monta kuukautta, että mihinkä seinälle tuon kiinnitän ja lopuksi tulin siihen tulokseen, että olohuoneessa sille on parhain paikka.


Olen joskus nähnyt matkablogeissa vastaavan tyylisiä kylttejä jossain vanhoissa kaupoissa ja baareissa mm. Ranskassa, mutta tämä mun oma on tuskin sieltä lähtöisin .... ;)


Tuossa kyltissä olisi kovasti tilaa kirjoittaa jotain ja meinasin jo maalitussilla "sutaasta" siihen jotain, mutta tulin  sitten toisiin aatoksiin... Ehkä hyvä niin, kun ei mulla nyt oikeesti ollut mitään kauheen järkevää kirjoitettavaa siihen =)

lauantai 25. tammikuuta 2014

Ostoksia ulkomailta

Ihan ensiksi haluan kiittää teitä kaikkia, joilta olen saanut vinkkejä askarteluhuoneen remppa -postaukseen liittyen. Osan vinkeistä olen saanut kommentteina postaukseen, osa on tullut sahköpostilla ja osa ihan kasvotusten. Kiitos teille kaikille. Olette ihania ♥ Olen aikatauluttanut remppaa tuonne helmikuun alkupuolelle, joten sitten alkaa hihat heilua =)

Sitten itse asiaan. Mä olen viime aikoina viettänyt Ebayssä enemmän aikaa kuin laki (ja lompakko) sallii =(

Tosin olen kyllä tehnyt valtavan hyviä ostoksia ja sen takiahan mä siellä olen hengannutkin. Olen mm. löytänyt ihania askartelutarvikkeita ja muutakin kivaa.

Kaikki lähti viattomasti alkuun siitä, kun etsin sieltä jotain kivoja askarteluteippejä. Sitten löysin sieltä koristeteippikyniä, söpöjä muistilappuja, ihania koristenauhoja, kivoja metallikoristeita, leimasimia, käsilaukun, kukkaron, sukkapuikkoja.... Olenpa ostanut sieltä lightboxinkin valokuvausta varten.

Kaikki tavarat ovat tulleet perille ehjinä ja osa hyvinkin nopeasti vaikka ovat tulleet hyvinkin kaukaisista maista. Muutaman reklamaationkin olen joutunut tekemään, mutta ne on hoidettu todella hienosti.

Mun täytyy tunnustaa, että mua ensi alkuun vähän hirvitti tilata Ebaystä tavaroita, kun olin aivan varma että ne ei ikinä tule perille ja mun rahat häviää ikuisiksi ajoiksi. Mutta homma on toiminut kyllä tosi hyvin.

Tässä postauksessa haluan esitellä ihania Pariisi-juttuja (ja muutamia muitakin ihania juttuja), joita olen hankkinut tuolta Ebaystä. Kuvat puhukoon puolestaan.


Koristeteippejä



Mini Eiffel-torneja



Eiffel-torni koristenauhaa



Maailman söpöimpiä muistilappuja





Tosi ihania koristenauhoja





Pieniä metallikoristeita esim. korttiaskarteluun



Kyllä mun nyt kelpaa askarrella =)

Kivaa viikonloppua kaikille! Nyt voisi vaikka hieman ulkoilla, kun on pitkästä aikaa ihan sopivasti pakkasta.

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Remppasuunnitelmia

Mulla olisi nyt täällä kotona vuorossa askarteluhuoneen remontti, mutta en tiedä mikä mua vaivaa, kun en millään saa kaikkia remonttisuunnitelman osia kohdilleen. Tavoitteenahan on vaatimattomasti tehdä mulle maailman ihanin ja inspiroivin askartelu-/työhuone  ;)

Sen verran olen saanut päätöksiä tehtyä, että yhdelle seinälle tulee ihanaa Pariisi-tapettia ja muut seinät maalataan tuosta tapetista valitulla vaalealla sävyllä. Tässä kuva tuosta tapetista. Eikös olekin ihanaa? Sopii tosi hyvin tällaiselle Pariisi-fanille.



Seuraavat jutut ovat vielä kovan pohdinnan alla:

- Lattia - laminaatin osaisin asentaa itse ja se olisi aika halpa vaihtoehto, mutta kun en oikein kauheasti tykkää siitä, kun on niin kylmä pinnaltaan. Parketti ei mun mielestä oikein sovi askarteluhuoneen lattiaan... Muovimatto? en ole kyllä nähnyt yhtäkään niin kivaa muovimattoa, että kelpuuttaisin sen kotiini. Juu eli lattia-asia on vielä aivan auki.

- Säilytystilat - tulevan askarteluhuoneen yhdellä seinällä on vanhat vaatekaapit ja niiden kohtalo on vielä vähän auki. Ne voisi purkaa kokonaan pois ja tilalle laittaa jotain kivaa (mitä?). Tosin nuo kaapit vetävät paljon tavaraa sisuksiinsa ja se puoltaa taas sitä vaihtoehtoa, että ne voisi jättää paikoilleen ja vaikka maalata.

Huoneeseen tulevat huonekalut ovat suurin piirtein selvillä. Saan mökiltä sellaisen ihanan vanhan astiakaapin, jonka maalaan valkoiseksi. Lisäksi äiti on luvannut mulle upean vanhan amerikanarkun, sekin on valkoinen. Sitten mulla on sellainen kiva vinokansilipasto, joka pääsee myöskin tuonne huoneeseen.

Mutta se mikä vielä puuttuu, on iso työpöytä. En haluaisi mitään lastulevypöytää vaan jonkun oikein ison puisen pöydän esim. vanhan tuvan pöydän. Mutta enpä tiedä mistä sellaisen löytäisin nyt tähän hätään. Lisäksi haaveilen vanhasta höyläpenkistä.

Niinkun huomaatte aika paljon on vielä asioita auki. Jos sinulla on jotain hyviä vinkkejä tai ideoita, niin saa laittaa kommenttia tai sähköpostia tulemaan =) Minä jatkan täällä ideointia.

lauantai 11. tammikuuta 2014

Täällä ollaan taas =)

Tulikin pidettyä sitten hieman pidempi tauko postailuissa kuin mitä olin aiemmin suunnitellut... Joulu ja uusi vuosi sujuivat oikein ihanasti. Sain viettää paljon aikaa rakkaimpieni kanssa ja nauttia heidän seurasta.

Esittelen tässä postauksessa ihanan joululahjan, jonka sain veljeltäni - vanhoihin ikkunanpokiin tehty liitutaulu.



Tuohon liitutauluun kirjoittamani teksti on viime aikoina ollut jotenkin kovasti mielessäni ja jonkinlaisena elämänohjeena:

Enjoy the little things in life
for one day
you'll look back
and realize
they were the big things.

Vapaasti suomentaen:
nauti elämän pienistä asioista,
koska jonain päivänä kun katsot taakse päin,
tajuat että ne olivatkin isoja asioita.

Toivotan teille kaikille oikein ihanaa alkanutta vuotta. Ja muistetaan nauttia niistä elämän pienistä asioista ♥