perjantai 27. helmikuuta 2015

Fiskarettes DT 7,8,9

Täällä blogin puolella on ollut hetken hiljaista, mutta en mä mihinkään ole hävinnyt ;) Kovasti on vaan ollut kaikenlaista tapahtumaa ja vähän muutakin enkä ole ehtinyt tänne päivitellä mitään. Mutta nyt olen taas linjoilla...

Tässä postauksessa esittelen kolme DT-työtä tuolta Fiskarettes-sivustolta.

PerhoskorttiNopea korttiPieni Pariisi-taulu
perjantai 13. helmikuuta 2015

Fiskarettes DT 6

Tein Fiskarsin kuviolävistäjällä tällaisen sydäntaulun. Tämän postauksen myötä toivotan teille kaikille oikein mukavaa ystävänpäivää ♥

maanantai 9. helmikuuta 2015

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Askarteluhuone ♥

Tässäpä muutama kuva mun askarteluhuoneesta. Heti alkuun tunnustan, että jouduin siivoamaan tuolla 2 tuntia ennenkuin kehtasin ottaa yhtäkään kuvaa.

Normaali olosuhteissahan tuo huone on niin täynnä kaikenlaisia askartelujuttuja, että lattialla ei meinaa päästä kävelemään. Tässä siis ihan teitä varten stailattuja kuvia =)
Tällaisessa huoneessa sitä sitten väkerretään kaikkea kivaa. On tosi ihanaa, kun on oma tila askartelulle - ei tarvitse aina korjata tavoroita pois, kun lopettaa hommat. 

Vielä kun keksisi jotain järkeviä säilytysratkaisuja tavaroille. Mä haluaisin, että mahdollisimman paljon askartelutarvikkeita olisi esillä, koska mä en muuten muista että mitä kaikkea mulla on ;)

Olen koittanut ratkaista tätä pulmaa tuomalla huoneeseen useitakin erilaisia avohyllyjä, mutta vieläkin tarvisin lisää hyllytilaa.

Erityisesti stanssien säilytys tuottaa harmaita hiuksia...Ohuet stanssit olen laittanut kehyksiin, joissa on magneettilevyt. Noita kehyksiä alkaa vaan olla niin paljon ettei kaikille löydy enää kivaa paikkaa seinältä. Ja miten ihmeessä voisi säilyttää noita isoja paksuja stansseja ja kohokuviointikansioita ??? Nyt ne on vaan säilytyskoreissa. Saa antaa vinkkejä =)

Nyt mun onkin aika siirtää itseni tuonne askarteluhuoneeseen, siellä nimittäin muutama ystävänpäiväkortti odottaa vielä tekijäänsä.