tiistai 16. kesäkuuta 2015

Kissakortti

Tilasin Englannista muutaman Lavinian ihanan leimasimen ja kokeilin tehdä niillä kortteja. Tässä ensimmäinen tuotos.



Ensin väritin taustan Distress Stainilla (faded jeans -sävyllä) ja sitten stanssasin korttipohjaan pyöreän aukon, jonka olisi siis tarkoitus olla kuu.

Sitten leimailin mustalla musteella pajunoksia & sieniä ja sitten vielä liimasin kiinni mustasta kartongista stanssatut kissit.

Tuon kuun tein shaker-tekniikalla eli siellä "kuun sisällä" liikkuu läpinäkyviä paljetteja.


Tämän postauksen myötä toivotan teille kaikille oikein kivaa juhannusviikkoa =)

lauantai 13. kesäkuuta 2015

Omenakortti

Innostuin näpertelemään napeista tällaisen omenakortin. Hahmottelin ensin paperille lyijykynällä omenan ääriviivat ja sitten liimailin sen mukaisesti nappeja.

En kuitenkaan saanut napeista tehtyä nättiä ääriviivoja omenalle, niinpä käytin myös muovisia puolihelmiä oikean muodon saamiseksi.

Tämän kortin tekeminen oli jännää ja hiukan haasteellistakin, kun mä en yleensä tee mitään punaista, kun se ei ole mun suosikkiväri. Tästä tuli kuitenkin yllättävän raikas ja pirteä =)


Nyt vaan odottamaan tämän kesän omenasatoa =)

tiistai 9. kesäkuuta 2015

Perhosmobile

Olen jo kauan haaveillut perhosmobilen tekemisestä ja hiljaittain sain sitten sellaisen aikaiseksi.


Perhoset leikasin kuviolävistäjällä valkoisesta ja hopean värisestä paperista. Sitten liimasin kuviot vastakkain ja laitoin niiden väliin kulkemaan langan (tässä oli muuten aikamoinen homma, kun noita perhosia on useita kymmeniä).

Langan toinen pää on sidottu rautalangasta tehtyyn rinkulaan. Tämä mobile oli helppo tehdä, mutta aikaa meni aika kauan noiden perhosten liimaamisessa. Tykkään itse kovasti lopputuloksesta