perjantai 16. heinäkuuta 2010

Tallinnassa

Käytiin pitkästä aikaa Tallinnassa ja oli aivan ihana reissu ♥ Vanhassa kaupungissa käytiin vain hätäisesti, kun meillä oli sellainen uusi ja mielenkiintoinen tutustumiskohde mielessä...Eli pääkohteena meillä Tallinnassa oli Karnaluks -niminen käsityötukku. Äitini oli kuullut talvella tästä paikasta ja hän alkoi kysellä minulta, että olenko koskaan törmännyt missään tämän nimiseen kauppaan. Enhän minä ollut kuullut Karnaluksista yhtään mitään, mutta onneksi on google =) Sieltä löytyi Karnaluksin verkkokauppa ja monta blogia, joissa kerrotiin kokemuksia tästä kaupasta. Aivan erityisen hyviä tietoja/ohjeita löysin Kristiinan silmukat -nimisestä blogista.

Karnaluks oli aivan uskomaton paikka; en ole koskaan nähnyt niin paljon käsityö- ja askatelutarvikkeita saman katon alla. Olin muka miettinyt etukäteen, että mitä ostan... mutta mullahan meni pää aivan sekaisin enkä muistanut ostaa puoliakaan siitä, mitä olin etukäteen suunnitellut.

Tässä pari kuvaa Karnaluksin sisältä.

Muutama lankamytty.... Koitapa nyt sitten pitää ajatukset selkeinä, kun joka puolella on toinen toistaan upeampia lankoja. Ja vaikka mä en ole edes mitään kovin ahkera kutoja enkä virkkaaja, niin olin silti ihan sekaisin täällä.


 Helmiä ja vielä vähän lisää helmiä sekä ihania nauhoja ja pitsejä.

 Tässä vielä kuvia mun ostoksista.


Tuota Margareta-lankaa ostin 18 myttyä ja niiden yhteishinnaksi tuli 10,70 e. Vaaleansinistä bambu-lankaa ostin 3 myttyä ja niiden yhteishinnaksi tuli 7,25 e. Taftinauhaa ostin 40 metriä (aina 10 m / väri) ja niiden yhteishinnaksi tuli 2,94 e. Houkuttelevan halpoja hintoja, eikö vain?

Pitsejä ostin yhteensä 20 metriä ja niiden yhteishinnaksi tuli noin 14 e.


Kuvan oikeassa reunassa olevat lasihelmet maksoivat 1,43 e/pussi. Bambuinen virkkuukoukku maksoi 3,54 e, peltirasia (jossa oli sisällä 4 lankarullaa) maksoi 2,30 e ja läpinäkyvät muovihelmet maksoivat 0,65 e.

Olisimme varmaan viettäneet Karnaluksissa koko päivän, mutta koska ulkona oli +32 astetta lämmintä ja kaupan sisällä varmaan vielä lämpimämpää, jouduimme lähtemään pois, koska kuumuus alkoi ihan ahdistaa. Mutta tuonne pitää ehdottomasti päästä uudelleen! Ja kyllä, suosittelen!

1 kommentti:

  1. Niinpä niin, edullisia ostoksia tuolla tekee. Kaikilla ensikertalaisilla siellä menee pää pyörälle, vaikka kuinka on katsonut kuvia ja lukenut kokemuksia niin silti tuo tavaranpaljous yllättää.
    Hyvää kesää ja mukavia käsityöhetkiä toivottaa KristiinaS

    VastaaPoista