keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Bremenissä minilomalla

Minulla oli vielä muutama kesälomapäivä käyttämättä ja päätin lähteä viettämään niitä Bremeniin Saksaan. Tarkoituksena oli kiertää vähän sisustus- ja askarteluliikkeitä sekä tietty vaatekauppoja. Tässä muutamia kuvia matkalta, suurin osa Bremenin ns.vanhasta kaupungista eli Schnoorista.

 Kuvan oikeassa reunassa oleva kauppa on mun suosikki Das Bärenhaus eli nallekauppa. 

 Tässä nallekauppa vähän lähempää, näyteikkuna oli aivan ihana, mutta en huomannut ottaa siitä kuvaa.

 Täällä myydään kankaita & nauhoja ja muitakin ompelujuttuja.

 Tämä liike, eli Schnoor Oase, on tosi mielenkiintoinen paikka. Myynnissä peltisiä ja emalisia kylttejä sekä vintagepeltipurkkeja.
 Tämä kuvakin on vielä Schnoorista, ihania mukulakivikatuja...


Tämä kuva Depot-liikkeen edestä. Tulevana jouluna Saksassa koristellaan, niin oudolta kun se kuulostaakin, kärpässieni-aiheisilla koristeilla. Kärpässieniä löytyi kaikista koristeista, astioista, kransseista ja vaikka mistä. Aika kivan näköisiä täytyy myöntää...


Oli tosi kiva reissu ja oli mukava vaihtaa maisemaan muutamaksi päiväksi. Ryanair lentää Tampereelta Bremeniin parissa tunnissa ja Bremenin lentokentältä pääsee kätevästi ratikalla keskustaan. Bremenissä on kaikki tärkeät ja kivat paikat on ihan keskustassa kävelymatkan päässä toisistaan.

Bremenissä on muuten aivan upeat joulumarkkinat, jotka alkaa ensi kuun lopussa. Olen käynyt markkinoilla parikin kertaa ja tunnelma siellä on aivan ainutlaatuinen. Suosittelen ♥

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia! Olisi mielenkiintoista käydä tuolla. :)

    VastaaPoista