torstai 9. kesäkuuta 2011

Ihania sisustusesineitä huutokaupoista

Olen käynyt todella monessa huutokaupassa kevään aikana ja olen löytänyt niistä aivan ihania sisustusesineitä kotiin. Osa noista esineistä on jo löytänyt oman paikkansa kodin sisustuksessa ja tässä niistä muutamia kuvia.

Ruotsalainen posliininen mittakannu - täysin virhetön ja muutenkin kuin uusi. Tämä saa toimia tänä kesänä "virallisena" kesäkukkamaljakkona.

Kaunis ja käsittääksi aika vanha lasinen astia. Oli aika hauska yhteensattuma, kun uusimmassa Jeanne d'Arc Living -lehdessä oli ihan samanlainen lasiastia kuin tämä. Taustalla tuo ko. lehti.


Tässä kuvassa on useampia huutokauppaostoksia, joista tuo valaisin on kaikista uusin ostos.
Tässä vielä tuo valaisin hieman lähempää kuvattuna. Mä en oikein tiedä, mikä tässä mua viehätti, kun tämä nyt ei varsinaisesti ole mun tyyliä, mutta tämä nyt oli vaan ihan pakko saada.Maustepurkkeja ruotsinkielisillä teksteillä. Nämä olen hankkinut jo vähän aikaisemmin, mutta nyt vasta sain ne esille. Ovat niin kauniita ja sopivasti vielä oikean värisiäkin. Jokaisessa purkissa on eri kukan kuva ja ovat niin hyvässä kunnossa, että näitä ei varmaan ole koskaan käytetty.
Sinistä ja valkoista, ei tämän kauniimpaa väriyhdistelmää voi ollakaan.
Jokainen näistä maustepurkeista on kuin taideteos... Ja tietäisittepä kuinka edullisesti mä sain nämä...Sitten vielä yksi ihanuus, joka tosin näkyy tässä kuvassa vähän heikosti tuolta syreenin kukkien alta. Tästä kristallimaljakosta olin valmis maksamaan vaikka mitä, mutta sitten kun sitä ei halunnut kukaan muu kuin minä, niin sehän lähti mun matkaan tosi edullisesti.


Nyt viime aikoina olen vähän koittanut harventaa tuota huutokaupoissa käyntiä, kun tavaraa alkaa olla niin paljon. Saa nyt nähdä, kauanko pystyn olemaan "huutokauppalakossa".

Nyt lähden laskemaan lampaita, jotta huomenna jaksaa vielä viikon viimeisen työpäivän. Aurinkoista loppuviikkoa teille kaikille - älkäähän kärventäkö itseänne auringossa!

2 kommenttia:

 1. Ihania esineitä ja kauniisti laitettu esille. Voin kuvitella tunteen kun olet saanut nuo sinivalkoiset kannelliset purkit. Ihanat on.
  Lämmintä kesää.
  t. leena
  en tiedä miksi mulla tuo google ei toimi, niin laitan ton nimen tohon

  VastaaPoista
 2. Kauniita todella kaikki löytösi!

  VastaaPoista