maanantai 15. elokuuta 2011

Vanhoja ikkunanpokia huutokaupasta

Löysin kesällä yhdestä huutokaupasta ihania pieniä ikkunanpokia ja mun oli ihan pakko huutaa ne itselleni. Osan pokista olen laittanut terassille ja yhdet pokat pääsivät olohuoneen seinälle


Yhdistin kaksi samankokoista pokaa toisiinsa kulmaraudoilla ja näin niistä tuli kiva suoja terassin kukille.
Tämä ikkunanpoka on terassin pöydällä ihan vaan koristeena.

 
 


Yhdestä ikkunanpokasta puuttui lasi ja kiinnitin sen takapuolelle kananverkon. Verkkoon voi laittaa sitten aina jonkun kivan kortin tai koristeen riippumaan.

 

Katsellessa näitä vanhoja kuluneita ikkunanpokia, ei voi olla ihailematta niiden patinaa - tällaista ei saa tehtyä millään työkaluilla.

7 kommenttia:

 1. Ciao cara, belle foto!
  Felice giornata...
  Silvia

  VastaaPoista
 2. Ikkunanpokia ei voi olla koskaan liikaa:) Ihania ideoita!! Kiva löytö tämä blogisi!

  VastaaPoista
 3. Mä olen Mirva ihan samaa mieltä sun kanssa - ikkunanpokia ei voi olla liikaa :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania, ja just tuo tuossa pöydällä, missä on ne hakaset ja sitten tuo kanaverkkojuttu. Voi että, en muuta sano!
  Kävin viime viikolla yhdessä talossa mistä olisin saanut kaksi pokaa 5 euroa kappale, mutta olivat meille liian pitkiä, enkä jemmaan sitten ostanut, niistä sais jotain kasvihuonetta tai vastaavaa, ja sitten siellä oli aivan ihana ovi, 15 euroa, sellainen vihertävä ja siinä ylhäällä ikkuna, vihreä ja kaareva se yläosa. Annoin sitten tälle uudelle putiikinpitäjälle vinkkiä, että jos hän hakee ne. Siellä talossa oli vaikka mitä, vähän kyselin, niin sain tietää tämän sen kautta. Lämmintä viikonloppua t. leena

  VastaaPoista