sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Vanha talousvaaka ja muutakin mukavaa

Mä olen jo pitkään etsinyt vanhaa talousvaakaa ja tänään sellainen tuli sitten huutokaupassa vastaan, ja sain vielä huudettuakin sen ihan kohtuuhintaan. Vaaka oli juuri sellainen kun halusin ja vielä oikean värinenkin - voi että mä olen onnellinen =) Kuten huomaatte, tulen nykyään kovin pienistä asioista onnelliseksi...


Tuo vaaka pääsi keittiössä oikein kunniapaikalle... =) Esittelen tässä postauksessa vielä toisenkin huutokauppaostoksen. Olin viime viikolla(kin) huutokaupassa ja sieltä matkaani lähti tälläinen ihana vanha kori. Tämä on aivan niin kuin tehty callunoita varten.


Tässä vielä pari huutokauppaostosta.... nämäkin viime viikolta. Nämä ovat jotenkin tosi söpöjä, kun ovat niin pieniä. Kannun korkeus on noin 7 senttiä ja maljakon 8 senttiä.Rauhallista sunnuntai-iltaa ja mukavaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Aivan hurmaavia löytöjä sinulla! Vaaka on ainutlaatuinen :)

  VastaaPoista
 2. Ihana vaaka. Kun muutettiin niin myin omani pois, olin sen vielä sukulaiselta saanut. Että tälläistä sitä tulee tehtyä...

  VastaaPoista
 3. Löysimpä kivan blogin!
  Mies osti mulle kesällä vanhan vaakan Tammelan torilta.Sellanen keltainen, vihreää reunoissa.
  Olin minäkin Juthbackalla ja Firenzen ja Pisan kuvatkin toivat muistoja. Ajoimme joskus asuntoautolla sinne saakka ja sitten käännyimme kotiinpäin.
  Selasin blogiasi aina Jerusalemin ja Temppelivuoren skräppäykseen saakka, kunnes tuli jotain tuttua tekstiä!
  Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista