maanantai 12. joulukuuta 2011

Joulukortteja - Christmas cards

Joulukortit alkaa olla kirjoittamista vaille valmiita  =) Aikamoinen hommahan noiden tekemisessä taas oli, mutta kyllä on mukavaa lähettää matkaan itse tekemät kortit.

Kävimme kalligrafia-ryhmämme kanssa tutustumassa Paperinauhassa marraskuulla ja sain sieltä idean näihin kortteihin. Kortit on tehty kokonaan leimaamalla.


Kortissa oleva kranssin kuva on leimattu vihreällä musteella ja päälle laitettu embossaus-jauhetta, jota on sitten kuumennettu. Tämän jälkeen kranssin ympärille on leimattu käpyjä ja joulurauhaa-teksti. Musteena DI vintage photo-sävy. Päällimmäisen paperin reunoille on myöskin levitetty samaista mustetta. Myös toiseksi ylimmäinen paperi on itse leimattu samaisella musteella. Osassa korteissa on koristeena valkoisia helmiä ja osassa punaisia strasseja.
Tein myös kokeilumielessä yhden vintage-henkisen kortin. Kortin tausta on itse leimattu Versa Colorin cement-musteella. Vintage-kuvan olen ostanut käsityömessuilta. Koristeena helmiä ja pitsiä.

 
Mukavaa viikon jatkoa kaikille ♥

4 kommenttia:

 1. Kauniita, todella kauniita, en osaa edes sanoin kuvailla miten kauniita.
  Just tälläisiä hillittyjä, tyylikkäitä.
  Ja tämä vintage-kortti, niin kaunis!
  Olet taitava.
  Mitä tuo paperi on mihin olet leimannut tuota tekstiä? Onko se jotain erikoispaperia, ohutta?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Leena ihanasta kommentistasi ♥ Olen käyttänyt ihan tavallista vesiväripaperia näissä jutuissa, niille on ihan hyvä leimailla. Mukavaa joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihania kortteja. Kyllä niissä askartelemistä riittää mutta itsetehdyt kortit ovat arvokaita saajalle.

  VastaaPoista
 4. Kaksi aivan ihanaa korttia, tuo ylempi vie kuitenkin voiton- wau!

  VastaaPoista