sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Nappikranssi

Askartelin eilen tällaisen nappikranssin. Mulla kun sattuu olemaan noita nappeja vaikka muille jakaa... Ostin nimittäin viime vuoden puolella yhdestä huutokaupasta sokkohuutona ison muovikassillisen jotain.  Kun sain tuon muovikassin käsiini, huomasin ilokseni, että se oli täynnä nappeja ja ihan vielä uusia nappeja alkuperäisissä pakkauksissa. Laskin nopeasti, että muovipussissa oli reilu 400 nappipakettia ja kun yhdessä paketissa oli keskimäärin 10 nappia, niin koko pussissa oli yhteensä 4000 nappia. Kyllä nyt on nappeja ;)


Tein tämän kranssin siten, että ensin väänsin paksusta rautalangasta sydämmen mallisen kehikon ja sitten kiinnitin siihen napit ohuella hopean värisellä metallilangalla. Tämä oli aika helppo tehdä eikä aikaakaan kulunut kauheasti. Ohessa vielä yksi läpikuva.Jos muuten satut tarvitsemaan nappeja, niin multa saa niitä edullisesti kaikissa sateenkaaren väreissä ;)

2 kommenttia:

  1. Onpas se söpö! Ja aivan mahtava sokkohuuto! Siinähän olisi loistava arvontapalkinto, nappeja :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis nappikranssi. Hauska oivallus! Täällä myös muutamia nappilaatikoita on. Helmiä olen niistä tehnyt viimeaikoina.

    VastaaPoista