maanantai 12. maaliskuuta 2012

Aarteita ullakolta - treasures from the attic


Pääsin joku aika sitten käymään vanhan maalaistalon ullakolla. Paikka oli kovin pimeä eikä muutenkaan kovin houkutteleva, mutta ajattelin silti tsekata löytyisikö sieltä mitään kivaa.

Ullakon kaikista pimeimmästä ja pölyisimmästä nurkasta löytyi pahvilaatikko, jonka sisällä oli vanhoja kirjoja. Kirjojen kannet olivat tosi huonossa kunnossa, mutta halusin silti kurkata kirjoja tarkemmin ja se kannatti – kirjat olivat nimittäin 1900-luvun alun kasvi- ja luontokirjoja. Juuri tällaisista kirjoista olin haaveillut, mutta en arvannut koskaan sellaisia löytäväni. Meinasin aivan pyörtyä onnesta… Tässä muutamia kuvia kirjojen sivuista. Näitä voi käyttää vaikka minkälaisissa askartelu- ja sisustusprojekteissa.

 
 
 Aurinkoista viikkoa kaikille! Mulla on pääsiäisruohot jo laitettu kasvamaan =)

5 kommenttia:

 1. ihanat löydöt, noista saa vaikka mitä kivaa -
  jos raaskii käyttää;-))m

  VastaaPoista
 2. Ihania löytöjä! Mulla on äidin vanhoja oppikirjoja ja kovasti tekisi mieli tehdä niiden kuvista vaikka tauluja, mutta enpä ole vielä raaskinut. Pitänee etsiä kirpparilta toisia :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania. Nää on just niin aarteita, oi. Mullakin on yksi kasvikirja, en ole yhtään sivua tuhlannut vielä, on niin kauniita. Olen etsinyt nuottikirjoja tai vihkoja, kirjastostakin kysyin, mutta niitä ei kuulemma myydä poistomyynnissä, kun nuotit eivät vanhene koskaan.

  VastaaPoista
 4. Unelmia jotka ovat toteutuneet ihanaa.

  VastaaPoista
 5. ihania löytöjä oletkin tehnyt,olen samanhenkinen keräilijä nainen ja ajattelin laittaa sinulle kotisivujeni osoitteen niin saat käydä katselemassa,hyvää pääsiäisen aikaa ja kevättä sinne myös!:)
  www.wanhataarteet.suntuubi.com

  VastaaPoista