lauantai 30. kesäkuuta 2012

Yrttitarha


Mulla on tänä vuonna oikein antiikkinen yrttitarha... =) Löysin nimittäin  huutokaupasta tällaisen ihanan  ruostuneen laatikon, johon päätin istuttaa lempiyrttejäni.

Rehellisyyden nimissä täytyy myöntää, että aluksi en ollut ihan varma, että onko tämä laatikko ihana vai hirveä, mutta nyt olen tullut siihen tulokseen, että se on ihana.

Mulla ei ole mitään käsitystä, että mitä tehtävää tämä laatikko on aiemmin palvellut, mutta jos sinä sattumalta tiedät, niin saa antaa vinkkiä.

Olen istuttanut tänne ruohosipulia, tinjamia ja basilikaa. Niin ja yhden tomaatin taimen. Nyt sitten vaan odotellaan aurinkoisia päiviä, jotta nuo taimet kasvaisivat.

Mulla on täällä kotona tällä hetkellä kamala remonttikaaos. Päätin uudistaa vähän olohuoneen ilmettä ja ottaa sieltä vanhat tapetit pois & maalata seinät.

Tapetit on nyt irti seinistä, mutta tämä projekti ei nyt mennytkään ihan suunnitelmien mukaan. Yksi olohuoneen seinä on nimittäin niin kamalan näköinen, että siihen ei saa kaunista maalipintaa millään. Eli ilmeisesti pitäisi nyt hankkia jotain kivaa tapettia tuolle yhdelle seinälle ja muut voi sitten maalata.

Se mikä tässä nyt hieman hirvittää, on tuo tapetointi - en nimittäin hallitse sitä hommaa ollenkaan.... Onneksi tuossa lähipiirissä on muutama tapetointitaitoinen henkilö. Niin ja se tapettikin pitäisi löytää... Nyt pitää alkaa etsiä ideoita jeanne d'arc-kirjoista.

Kivaa viikonlopun jatkoa teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mukavan näköinen laatikko. Kyllä siinä varmaan taimet kasvaa.

    VastaaPoista
  2. Voi mahdoton miten mukava yrttiaski! Hauska kertakaikkiaan!

    VastaaPoista