sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kuulumisia

Voi kun tämä aika kiitää niin nopsaan, ettei meinaa ehtiä postata tänne blogiinkaan mitään... Tässä vähän kuulumisia.

Mä en sitten saanut sitä unelmataloa, josta tein kokonaista 7 tarjousta. Meni kilpahuudannaksi toisen ostajaehdokkaan kanssa ja lopuksi hinta nousi niin korkeaksi, että piti luovuttaa. Viime viikko meni sitten tuota asiaa harmitellessa, mutta nyt olen jo paremmalla tuulella. Kyllä se unelmatalo odottaa mua jossain.

Pidin maanantaina yhden lomapäivän ja kävin äidin&siskon kanssa Tampereella. Ikeassa piti tietty käydä ja sieltä löytyi paljon kaikkea kivaa ostettavaa. Ja Ikean  ravintolassa sain aivan ihanaa suklaakrokanttikakkua jälkkäriksi, nam!

Ikean lisäksi käytiin keskustassa parissa sisustusliikkeessä, jotka oli kyllä tosi ihania, mutta jotenkin kauhian kalliita, joten ostokset jäi kovin vähiin (= 2 pakettia mehupillejä). Käytiin myös yhdessä askarteluliikkeessä ja sieltä ostin jotain pientä skräppäystavaraa. Ja akateemisesta hain kivoja sisustus- ja askartelulehtiä.

Nyt odottelen innolla yhtä pakettia saapuvaksi Amerikasta... Osuin nimittäin eräänä päivänä sattumalta yhteen askartelublogiin, jossa oli tehty smash bookkeja ja voi mun pää meni aivan sekaisin koko jutusta. Nuo smash bookit oli aika (tai oikeastaan tosi) kalliita täällä Suomessa ja siksi lähdin etsimään niitä ulkomailta. Ja kyllä kannatti; yhden Suomesta ostetun smash bookin hinnalla sain amerikkalaisesta verkkokaupasta smash bookin, 2 rullaa koristeteippiä ja päivämääleimasimen postikuluineen. Laitan tästä smash bookista erillisen postauksen pikapuoliin, niin näette, mistä on kyse.

Olen muutenkin oikein kunnostaunut verkko-ostoksien teossa. Löysin Saksan ja Englannin Amazoneista paljon kivoja joululahjoja läheisille ja tilaukset on laitettu vetämään. Olen aivan erityisen ylpeä siitä, että sain tilattua tuolta Saksan Amazonista lahjoja, mä kun en osaa saksaa yhtään...

Tässä vielä kuva mun uudesta torkkupeitosta. Ostin langat kesällä Tallinnan Karnaluksista. Koska mä olen kauhean hidas virkkaamaan, sain ylipuhuttua äidin tekemään tämän peiton mulle. Tykkään tästä aivan valtavasti ja tämä sopii oikein hyvin olohuoneen väritykseen.
Kivoja syyspäiviä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti