lauantai 30. kesäkuuta 2012

Yrttitarha


Mulla on tänä vuonna oikein antiikkinen yrttitarha... =) Löysin nimittäin  huutokaupasta tällaisen ihanan  ruostuneen laatikon, johon päätin istuttaa lempiyrttejäni.

Rehellisyyden nimissä täytyy myöntää, että aluksi en ollut ihan varma, että onko tämä laatikko ihana vai hirveä, mutta nyt olen tullut siihen tulokseen, että se on ihana.

Mulla ei ole mitään käsitystä, että mitä tehtävää tämä laatikko on aiemmin palvellut, mutta jos sinä sattumalta tiedät, niin saa antaa vinkkiä.

Olen istuttanut tänne ruohosipulia, tinjamia ja basilikaa. Niin ja yhden tomaatin taimen. Nyt sitten vaan odotellaan aurinkoisia päiviä, jotta nuo taimet kasvaisivat.

Mulla on täällä kotona tällä hetkellä kamala remonttikaaos. Päätin uudistaa vähän olohuoneen ilmettä ja ottaa sieltä vanhat tapetit pois & maalata seinät.

Tapetit on nyt irti seinistä, mutta tämä projekti ei nyt mennytkään ihan suunnitelmien mukaan. Yksi olohuoneen seinä on nimittäin niin kamalan näköinen, että siihen ei saa kaunista maalipintaa millään. Eli ilmeisesti pitäisi nyt hankkia jotain kivaa tapettia tuolle yhdelle seinälle ja muut voi sitten maalata.

Se mikä tässä nyt hieman hirvittää, on tuo tapetointi - en nimittäin hallitse sitä hommaa ollenkaan.... Onneksi tuossa lähipiirissä on muutama tapetointitaitoinen henkilö. Niin ja se tapettikin pitäisi löytää... Nyt pitää alkaa etsiä ideoita jeanne d'arc-kirjoista.

Kivaa viikonlopun jatkoa teille kaikille!

torstai 21. kesäkuuta 2012

Se on juhannus!


Aurinkoista ja rentouttavaa juhannuksen aikaa kaikille blogini lukijoille! ♥ Piijja

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Enkeliasetelma

Puuhastelin tänään tällaisen enkeliasetelman - vai miksiköhän tätä nyt pitäisi kutsua.... No joka tapuksessa tässä on hyödynnetty vanha juustokupu ja leipäalunen, joka molemmat ovat kirppislöytöjä.




Mukavaa alkavaa juhannusviikkoa!

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Itse tehty kello



Askartelin tässä joku aika sitten tällaisen kellon. Kello on tehty taulupohjalle, joita saa ostaa askartelu- ja taidetarvikeliikkeistä.

Kellon taustakuvana on lautasliina, joka on liimalakalla kiinnitetty taulupohjaan.

Kellon koneiston hankin kirpparilta (tai siis ostin kirpparilta vanhan kellon ja irrotin  siitä koneiston).

Tässä vielä kuva tuosta taulupohjasta ja lautasliinasta.


Tämä kello sopii hyvin keittiöön aiheensa puolesta, tosin mulla on keittiön seinät niin täynnä kaikenlaista, että pitää ensin raivata sinne seinätilaa tätä varten.

Aurinkoisia kesäkuun päiviä ♥

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kasvitaulut

Ostin Pariisin reissulta kaksi vanhaa kukkataulua tai pitäisikö sanoa kukan kuvaa. Tänään askartelin noille kuville kehykset.

Halusin tehdä näistä sellaiset vanhanajan koulutaulun näköiset. Mietin kauan, että kuinka nuo kehykset kannattaisi tehdä ja sitten muistin, että jossain blogissa oli kerran tehty kehystysteippiä käyttämällä kehykset ja koitin sitten tehdä samalla tyylillä nämä.




Ja tällaiset näistä sitten tuli. Tykkään itse näistä kovasti, nyt pitäisi vaan löytää näille sopiva paikka jostain, meinaa nimittäin olla seinät hieman täynnä kaikenlaisia askartelujuttuja ;)

Kivaa kesäkuun alkua!