perjantai 12. heinäkuuta 2013

Unelma toteutuu ♥

Olen jo useamman vuoden haaveillut omakotitalosta. Olen käynyt kymmenissä taloesittelyissä, mutta sitä oikeaa taloa ei vaan ole meinannut löytyä. Tänä keväänä aloin jo hieman luopua toivostakin; ajattelin että mua ei ole tarkoitettu asumaan omakotitaloon.

Muutama viikko sitten yksi tuttu kiinteistönvälittäjä soitti ja kertoi, että oli juuri ottanut myyntiin kivan omakotitalon. Talossa oli kuulemma oikein mukava puutarhakin.

En tuossa vaiheessa vielä uskaltanut innostua koko talosta, kun olin pettynyt niin monta kertaa aiemmin. Parin päivän päästä pääsin katsomaan taloa ja sitten se olikin menoa! Olin vihdoin löytänyt unelmatalon ♥

Asiat ovat edenneet niin nopeasti, että kauppakirjatkin on jo allekirjoitettu. Talossa on 4 makuuhuonetta, iso takalla varustettu olohuone, kodikas keittiö, iso ulkovarasto, autotalli ja autokatos. Lisäksi ihana huvimaja, oma "kallio" ja mielettömän ihana puutarha istutuksineen.

Talon hallintaoikeus siirtyy mulle heinäkuun lopussa, joten parin viikon päästä pääsenkin jo tekemään remonttia uuteen kotiin. Elokuun puolessa välissä pääsen todennäköisesti jo muuttamaan

Olen jo kovasti ehtinyt suunnitella uuden kodin sisustusta - paljon maalaisromanttista tavaraa ja värimaailma on valkoinen-harmaa-musta.

Sellaisen asian huomasin uuden kodin sisustussuunnitelmaa tehdessä, että vaikka mulla on tosi paljon huonekaluja ja sisustustavaraa, niin multa puuttuu kuitenkin jotain... Aloinkin tekemään listaa puuttuvista  asioista eli seuraavat jutut pitäisi löytää jostain:

* Rottinkituoli tai vaikka kaksikin. Sopisivat hyvin mun huvimajaan  ♥

* Sivupöytä - esimerkiksi musta tai valkoinen sivupöytä olisi tosi ihana. Alkuperäisellä värillä ei tosin ole väliä, kun aina voi maalata.

* Vanha ovi, mitä kuluneempi sitä parempi. Ovesta tulisi upea sängynpääty.

* Takan eteen sellainen metallinen (takorautainen) ritilä, onkohan sen oikea nimi takan suojus.

* Kattovalaisin olohuoneeseen, joku erikoinen valaisin olisi kiva esim. musta kristallikruunu tai toisena vaihtoehtona vanha "teollisuusvalaisin".

Nyt pitääkin kulkea silmät tarkkana kirppareilla ja antiikkimarkkinoilla, jos vaikka sattuisi löytymään jotain edellä mainituista. Huutokaupoistakin voisi löytyä jotain uuteen kotiin sopivaa.

Niin ja hei, meinasin unohtaa, mulla on alkanut tänään kesäloma =) Lomailen ensimmäistä kertaa elämässäni 5 viikkoa yhteenmenoon.

Tällaisissa mukavissa tunnelmissa tällä kertaa =)

2 kommenttia:

  1. Onnea uudelle talolle! Mukava uutinen. Toivotaan, että saat tehtyä uuteen kotiin hyviä löytöjä ja mieluisan remontin. Olisi kiva nähdä sitten joskus ennen ja jälkeen -kuvia :) Kunhan sen aika sitten joskus tulee;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! Noita ennen ja jälkeen -kuvia tulee ihan varmasti ja paljon =)

    VastaaPoista