sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Tuohitähtösiä ja muutakin kivaa

Täällä mun kodissa tapahtuu joskus kummallisia asioita... Viime viikolla huomasin yllätyksekseni, että mun polttopuuvarasto oli täyttynyt ihan itsekseen tosi hyvällä koivuklapilla. Täällä taitaa olla kotitonttuja tai jotain, jotka käyvät auttamassa mua ;)

Sen lisäksi että varastoon oli ilmestynyt polttopuita, siellä oli myös tosi paljon isoja tuohenpaloja. Eilen sitten innostuin ja tein tuohista piparimuotin avulla tähtösiä.


Löysin Lidlistä 99 sentillä hyasinttejä ja laitoin jo pari sellaista esille. Tosin sitten kun nuo alkavat kukkimaan, joudun kuskaamaan ne ulos, kun en allergioideni takia pysty olemaan samassa huushollissa kukkivien hyasinttien kanssa.

Pistin hyasintit tuollaisiin metallilankakoreihin. Korit olivat alun perin kamalan kirkkaan vihreitä, mutta spreijasin ne valkoisella maalilla ja nyt ovat oikein kivan näköisiä.Tähän lopuksi mun pitää vielä esitellä yksi tosi kiva juttu. Mä olen ostellut Ebaysta tosi paljon askartelutarvikkeita - jopa niin paljon, että nyt olen laittanut itselleni porttikiellon ko. kauppapaikkaan.

No joka tapauksessa törmäsin siellä tällaiseen kivaa koristeteippikynään. On niin kuin korjausnauhaa, mutta korjausnauhan sijaan tuleekin kaunista teippiä. Tällä vai pitäisikö sanoa näillä (kun mulla sattuu olla noita toistakymmentä) on ihana koristella kortteja ja kalentereita ym.Nyt lähden uhmaamaan Eino-myrskyä ulos =) Kivaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa teille kaikille ♥


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ja oli helppo tehdä, kun tuo tuohi sattui olla sen verran ohutta, että sain saksilla leikattua kuviot. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Ihan mahtavat tähdet. Täytyy tehdä samanlaiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin itsekin kovasti näistä ja muutenkin tykkään tosi paljon askarrella luonnonmateriaaleista. Kivaa joulun odotusta sinulle!

   Poista
 3. Ihan luonnonmukaiset askartelut nuo tuohitähdet nätit.. Ihmekynät kaikkea sitä keksitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kovasti askarrella luonnonmateriaaleista. Sunnuntaina löysin metsästä paljon katkenneita oksia, joissa oli naavaa. Nyt mietin että mitä niistä voisi tehdä.

   Poista