maanantai 14. heinäkuuta 2014

Vielä on kesää jäljellä =)

Hups kun kolme viikkoa onkin mennyt nopeasti!!! Ensimmäinen kesäloman pätkä on loppunut ja tänään olinkin jo töissä. Parin viikon päästä pääsen sitten taas lomailemaan ja viettämään kesäloman kakkososaa.

Mitäs kaikkea näiden kolmen viikon aikana on tullut puuhailtua? Suurin osa ajasta on mennyt maalausprojektin parissa; olen maalannut kaikki taloni puuosat, ikkunapuut, kivijalan sekä huvimajan.

Urakka oli "hieman" työläämpi kuin olin alun perin ajatellut, mutta nyt se on suurin piirtein valmis (jotain pientä viimeistelyä on tosin vielä tehtävä). Ison osan maalaushommista olen tehnyt itse, mutta joissain kohdin tarvitsin hieman apua ja tällöin isä, äiti ja pikkusisko riensivät apuun - iso kiitos ♥

Alkulomasta oli hieman haasteellista maalata kun oli  niin kylmä. Loppulomasta oli sitten taas niin kuuma, että maalaaminen piti ajoittaa iltaan, kun maalit meinasivat kuivaa pensseliin ennen kuin pensselin sai vietyä seinälle...

Tässä kuva mun huvimajan uudesta väristä, mä tykkään että tuli tosi hieno. Väri on tumman siniharmaa. Talon puuosat ja kivajalka on maalattu samalla sävyllä ja nekin on upean näköiset, mutta en ole vielä ehtinyt valokuvata taloa, joten siitä kuvia myöhemmin.Mitäs muuta olen puuhaillut? Ikeassa on käyty ja sieltä löytyi taas vaikka mitä ihanaa. Sisko oli hieman huolissaan kassajonossa, että kuinka saadaan kaikki tavarat mahtumaan autoon, mutta niin vaan mahtui, tosin aika täyttä oli ;)

Yhtenä viikonloppuna käytiin sellaisessa paikassa kun Purmo (noin 100 km Seinäjoelta pohjoiseen päin). Siellä oli sellainen iso kirpparitapahtuma (loppisrace). Jotain pientä ostinkin, mutta mitään veret seisauttavaa sieltä ei löytynyt. Tässä pari hätäisesti napattua kuvaa. 

Täällä Seinäjoellakin olen kierrellyt kirppareita ja tehnyt aika mielenkiintoisia löytöjä. Ja kävinhän minä pitkästä aikaa huutokaupassakin ja sain huudettua aivan ihania kristallijuttuja superhalvalla.

Mökillä olen ehtinyt käydä vain piipahtamassa, mutta josko loppukesästä olisi sitten enemmän aikaa. Talviturkkikin lähti vasta viime viikon perjantaina =)

Olen myös ehtinyt osallistua sellaiselle mahtavalle kirjantuunausta -kurssille eli tuunailtiin vanhoja kirjoja maaleilla ym. uuteen uskoon. Tästä kurssista laitan ihan oman postauksen tulemaan.

Kivaa ja aurinkoista heinäkuun jatkoa!1 kommentti:

  1. Kauniit värit on huvimajassa oikein onnistuneet. Purmossa näytti olevan monenlaista kirppiksessä. Harkintaa täytyy suorittaa omassa mielessä mitä kannattaa ostaa.

    VastaaPoista