sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Marraskuun kuulumisia

Nyt välillä jotain muutakin kuin askarteluhaasteisiin osallistumista ;)

Sitkeän odottamisen jälkeen mun kattoremontti on nyt ihan valmis. Varsinainen kattohan valmistui jo ajat sitten, mutta kun on pitänyt odottaa noita viimeistelytöitä niin  kauan, että aivan meinasin jo hermostua noihin remppamiehiin =( Aina vaan luvattiin, että tullaan tekemään hommat loppuun, mutta ketään ei näkynyt. Tällä viikolla sitten onneksi tuli viimeinenkin pellinpala paikalleen.

Olen tuskaillut koko syksyn mun askarteluhuoneen kanssa... On siis tosi mahtavaa, että on sellainen huone, mutta kun meinaa olla ongelmia tarvikkeiden säilytyksen kanssa. Tavaraa on nimittäin tosi paljon ja kun kaiken olisi hyvä olla helposti saatavilla ja näkyvillä, niin sehän onkin sitten aika vaikea yhtälö.

Nyt löysin vanhempieni luota kaksi sellaista jännää hyllykköä ja ajattelin maalata ne valkoiseksi ja koittaa josko ne auttaisivat tässä tila-asiassa. Laitan kuvaa tänne kunhan hyllyt ovat pakoillaan. Jos olet itse keksinyt jonkun hyvän ratkaisun askartelutarvikkeiden säilytykseen, niin saa antaa vinkkejä!

Olettekos jo kovasti puuhastelleet joulua? Mä olen aloittanut kaikenlaisia projekteja, mutta kovin paljon valmista ei vielä ole. Olen etsinyt Pinterestistä ideoita jouluiseen sisustamiseen ja voi kun se on ihana paikka. Jos et ole vielä käynyt siellä, niin suosittelen.

Joulukortteja olen suunnitellut jo monta viikkoa ja edellisessä postauksessa esitelty kortti tulee todennnäköisesti olemaan tämän vuoden kortti, jollen nyt sitten keksi mitään kivempaa =)

Tähän lopuksi esittelen tuollaisen kauristaulun, jonka tein eilen. Tai jos ollaan taas ihan tarkkoja, niin isä teki puusta tuon levyn ja mä tein siihen sabluunalla kuvan. Idea löytyi (yllättäen) Pinterestistä.


Kivaa marraskuun loppua kaikille ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti