sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Vanhaa puuta ja vähän muutakin....

Mä olen pitänyt mun puusepän (=isän) kiireisenä viime aikoina, kun olen teettänyt hänellä vanhasta puusta kaikkea kivaa.

Löysin Pinterestistä erilaisia puusta tehtyjä puita (voikohan näin sanoa?) No joka tapauksessa piirsin isälle mallin ja hän teki mulle sitten tällaisia puita useamman kappaleen. eikös olekin kivoja?


Lisäksi pyysin tekemään eri kokoisia tähtiä vanhasta puusta ja tässä yksi malli.


Kyllä tuo vanha harmaantunut puu on vaan kaunista ♥ 

Olen jouluvalmisteluissa oikein hyvässä vauhdissa. Kaikki joululahjat olen jo ostanut ja paketoinutkin. Muiden lahjoista en voi täällä kertoa, mutta itselleni ostin Ipad Air -tabletin ja voi kun se on kiva vehje.

On mun ensimmäinen Applen laite (no on mulla joskus vuosia sitten ollut sellainen Ipod) ja aluksi ajattelin, että kuinkahan mä opin tuota käyttämään, mutta oli niin helppo juttu että aivan itsekin ihmettelin.

Tein parille juniorille jouluksi lumiukkosoppapaketit ja ne näyttävät tältä:


Kortti on itsetehty. Lumiukko on tehty gessolla. Silmät ja napit puolihelmistä, nenä ja hattu kartongista, kädet risuista ja kaulahuivi koristenauhasta. 

Mun piti tietysti itsekin testata, että miltä tuo soppa maistuu ja hyvää oli - tosin ihan hirmuisen makeaa =)Jouluun ei ole enää kun 10 päivää ♥

1 kommentti:

  1. Kauniita kuvia ja tosi kiva lumiukkokortti ja soppa! Ihanaa joulua!

    VastaaPoista