sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Askarteluhuone ♥

Tässäpä muutama kuva mun askarteluhuoneesta. Heti alkuun tunnustan, että jouduin siivoamaan tuolla 2 tuntia ennenkuin kehtasin ottaa yhtäkään kuvaa.

Normaali olosuhteissahan tuo huone on niin täynnä kaikenlaisia askartelujuttuja, että lattialla ei meinaa päästä kävelemään. Tässä siis ihan teitä varten stailattuja kuvia =)
Tällaisessa huoneessa sitä sitten väkerretään kaikkea kivaa. On tosi ihanaa, kun on oma tila askartelulle - ei tarvitse aina korjata tavoroita pois, kun lopettaa hommat. 

Vielä kun keksisi jotain järkeviä säilytysratkaisuja tavaroille. Mä haluaisin, että mahdollisimman paljon askartelutarvikkeita olisi esillä, koska mä en muuten muista että mitä kaikkea mulla on ;)

Olen koittanut ratkaista tätä pulmaa tuomalla huoneeseen useitakin erilaisia avohyllyjä, mutta vieläkin tarvisin lisää hyllytilaa.

Erityisesti stanssien säilytys tuottaa harmaita hiuksia...Ohuet stanssit olen laittanut kehyksiin, joissa on magneettilevyt. Noita kehyksiä alkaa vaan olla niin paljon ettei kaikille löydy enää kivaa paikkaa seinältä. Ja miten ihmeessä voisi säilyttää noita isoja paksuja stansseja ja kohokuviointikansioita ??? Nyt ne on vaan säilytyskoreissa. Saa antaa vinkkejä =)

Nyt mun onkin aika siirtää itseni tuonne askarteluhuoneeseen, siellä nimittäin muutama ystävänpäiväkortti odottaa vielä tekijäänsä.

4 kommenttia:

 1. Oi kun ihana huone sulla! *kade*
  Tykkään erityisesti noista kaarevista hyllyistä pöydän päässä! Mahtava idea! Siis kun yleensä hyllyt mieltää vain että voivat olla seinää vasten.
  Ja nuo lasikulhoissa olevat nippelit on suorastaan herkullisen näköisiä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =)
   Nuo kaarevat hyllyt on vanhan kirjahyllyn päätypalat. Olivat alunperin tummanruskeat, mutta maalaisin ne valkoiseksi. Ja ovat todella kätevät, mahtuu paljon tavaraa.

   Poista
 2. Todella ihana askarteluhuone sulla! Tuo tapetti on aivan mahtava kyllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä tykkään kans tuosta tapetista, siitä saa kivoja ideoita askarteluunkin =)

   Poista