sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Askartelutarvikkeista =)

Onko teille koskaan käynyt niin että päätätte, että nyt en osta hetkeen jotain tiettyä juttua esim. askartelutarvikkeita eli asetatte niin kun itselle ihan sellaisen ostokiellon. Ja sitten tuon kiellon voimassaoloaikana tuleekin ostettua ihan hirmuisesti juuri sitä kiellettyä tavaraa... Mulle on nyt käynyt niin. =(

Tilasin vuoden vaihteessa kymmeniä stansseja ja kohokuviointikansioita Sizzixin alennusmyynnistä ja silloin päätin, että nyt en osta sitten yhtään mitään ennen kuin kaikkia on käytetty jossain projektissa ainakin kerran.No... noista stansseista on käytetty ehkä kahta kolmea samoin kohokuviointikansioita, ja olen jo ehtinyt ostaa sadoilla euroilla lisää uusia askartelutarvikkeita mm. lisää stansseja. Höh!

Jossain vaiheessa koitin jopa hieman vältellä askartelublogeja, jotta en saisi niistä mitään ostosideoita, mutta sitten kaikkia ihanuuksia alkoi tulla vastaan sisustusblogeissa.  Niin kun nyt esimerkiksi nämä  ihanat uusvanhat kirjaimet.Luulin aluksi, että nämä on jotain sisustukirjaimia, mutta sitten mulle selvisi, että ne onkin Tim Holtzin (kaikille askartelijoille tuttu amerikkainen mies, joka pitää mm. ihanaa askartelublogia ja hänellä on paljon ihania nimikkotuoteita). No pakkohan nuo oli tilata;)

Tämän kuun alussa tulin sitten siihen tulokseen, että mitähän mäkin kiusaan itseäni tuollaisella typerällä nimellisellä ostokiellolla, kun se ei edes toimi. Ja niin mä sitten lupasin itselleni, että osta vaan jos jotain  kivaa löytyy.

Nyt perjantaina saapui sitten heti kaksi lähetystä; toinen Joanna Sheeniltä Englannista ja toinen Simon says stampiltä USA:sta. Alla kuvaa.Ihania stansseja ja kivoja leimasimia. Niin ja ihana Pariisi-aiheinen kohokuviointisetti, jota olen metsästänyt pitkin maailmaa. Tänään olen sitten jo tehnyt ekoja askartelujuttuja näillä.

Nyt alkaakin sitten olla kiire tehdä pääsiäisaskartelut ja kevään synttärisankareiden kortit, koska puutarhassa alkaa olla jo paljon hommia ja ne täytyy aloittaa pikapuoliin.

Kivoja kevätpäiviä teille kaikille ♥

2 kommenttia:

  1. Juurikin näin siinä käy, et teet kiellon niin kahta kauheammin kaikkia ostelee. Eli parempi olla tekemättä kieltoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samaa mieltä =) Kiitos kommentistasi!

      Poista