sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Shaker-kortti - helistinkortti

Innostuin taas kerran jostain uudesta ;)

Olin jossain vaiheessa päättänyt, että shaker-kortit ei oo mun juttu enkä ollut koskaan sellaista edes koittanut tehdä. Mutta sitten yksi mun lempibloggaaja teki kaksi aivan valtavan ihanaa shaker-korttia ja innostuin asiasta niin, että oli ihan pakko koittaa tehdä sellainen itsekin. Ja tällainen siitä sitten tuli:


Tausta on  itse tehty embossaten glitter-jauheella. Taustassa käytetty lisäksi vihreitä ja sinisiä Distress Inkejä.

Perhosen muotoinen aukko on stanssattu uudella ihanalla stanssilla (koitan tässä nyt rivien välistä kertoa, että olen taas tehnyt stanssiostoksia, kun Sizzillä oli kevätale). Kortissa oleva vihreä (DI:llä väritetty) köynös on myöskin stanssattu ja se kuuluu samaan sarjaan tuon perhosstanssin kanssa.

Kun oli mun ensimmäinen shaker-kortti, niin en oikein osannut arvioida paljonko noita paljetteja pitäisi laittaa ja niitä tuli sitten vähän liikaa. Shaker-korttien tekemisestä löytyy paljon opetusvideoita, kannattaa käydä kurkkimassa, jos kiinnostaa kuinka tällaisia kortteja tehdään. 

Kun äitienpäivä oli niin sopivasti käsillä, niin tästä tuli sitten kortti omalle äidille ja hän tykkäsi kovasti ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti