sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Uusi ihana harrastus

Täällä Seinäjoella on mahdollista suorittaa käsityön taiteen perusopinnot aikuisten käsityö- ja muotoilukoulussa. Olen muutaman vuoden ajan jo miettinyt tuota koulutusta ja kun nyt sitten tammikuussa alkoi uusi ryhmä, päätin lähteä mukaan. Ja kyllä oli hyvä päätös =)

Koulua on tosin ollut vasta kaksi kertaa, mutta mä olen jo ihan innossani. Ekalla kertaa tehtiin tuollainen esittelynaamio, johon sai kerätä lehdistä itseensä sopivia kuvia. Kun kaikkien naamiot olivat valmiita, esiteltiin ne sitten toisille ja näin tutustuimme toisiin kurssilaisiin mukavalla tavalla.


Tällä viikolla aloitimme sitten ensimmäisestä aiheesta, joka on kirjansidonta. Kovin pitkälle emme vielä ehtineet, mutta muutamia kirjansivuja ehdin jo ommella kiinni. Tässä tällainen tilannekuva...


Mä aivan jo odotan seuraavaa kurssikertaa =)

Tällaisissa tunnelmissa täällä, mukavaa helmikuuta kaikille ♥

1 kommentti:

  1. Hei! Onnittelut uudelle koululaiselle! :D Minäkin aloitin viime syksynä samat opinnot Alavudella. Me teimme hiukan erilaisella sidonnalla kirjan.
    Minä päädyin pitämään oppimispäiväkirjaa blogimuotoisena, se löytyy täältä: http://aikuajatuksia.blogspot.fi/ Tämän vuoden juttuja en ole vielä saanut päivitettyä, aloitettiin kankaanpainantaa.

    VastaaPoista