torstai 5. elokuuta 2010

Makuuhuoneen sisustamista

Olen tehnyt jokakesäiset suursiivot ja samalla päivitin vähän makuuhuoneen sisustusta. Olen ollut sinisen värin fani jo yli kymmenen vuotta, mutta asiaan on kuitenkin tullut kuluneen vuoden aikana muutosta... jostain syystä valkoinen on alkanut tuntua aika kivalta väriltä samoin vaaleanpunainen. Tässä muutamia kuvia, jossa näkyy nuo uudet lempivärit.

Tämäkin kaappi on huutokauppalöytö. Se oli alunperin upean turkoosi, mutta vaikka väri oli tosi ihana, niin se ei sopinut minkään huoneen sisustustyyliin värinsä puolesta. Ja kuinka ollakaan kaapista tuli valkoinen. Kaapin entisöinnissä oli tosi kova homma, mutta onneksi vanhempani (jotka ovat tosi taitavia käsistään) auttoivat minua. Kaapin päällä on piianpeili, jonka olen saanut pikkutyttönä.
 
Tämä ihanainen enkeli sopii mielestäni oikein hyvin makuuhuoneeseen. Ostin torilta ikiviuhkoja ja laitoin ne kristallivaasiin kuivamaan. Tuo vaasikin on muuten huutokaupasta....

Tämä hyllyn isäni on tehnyt minulle, kun olin noin 10-vuotias. Hyllyn päädyissä on sydänkuviot. Hyllylle olen koonnut rakkaita esineitä, mm. pienen enkelin, joka nukkuu siipensä alla, papalleni kuuluneen hopeatuopin, romanttisen love-peltirasian, kristallisen kyttilänjalan ja valokuvia läheisistä (valokuvat on yksityisyyssyistä häivytetty piiloon).


Huomenna on viimeinen kesälomapäivä. Loma on mennyt nopeasti niin kuin aina, mutta olen ehtinyt silti nähdä ja kokea kaikkea ihanaa ♥ Ja tietysti olen ehtinyt myös rentoutumaan. Oikeastaan on ihan kiva mennä maanantaina töihin. Niin ja onhan viikonloppuna tiedossa reissu Helsinkiin Intohimona askartelu-tapahtumaan...

1 kommentti:

  1. Tosi ihana tuo makuuhuoneen entisöity valkoinen kaappi. -Mervi-

    VastaaPoista