torstai 13. tammikuuta 2011

Isoäidin neliöitä


Muhun on tänä vuonna iskenyt jokin ihmeellinen virkkaus- ja kutomisvimma... Tää alkoi siitä, että luin uusinta Suuri Käsityö -lehteä ja huomasin siinä tutun isoäidin neliön virkkausohjeen.

Mä kaivoin heti kaikki lankani esiin ja aloin tekemään noita neliötä. Jouduin tosin ottamaan pari tukipuhelua äidille ja tarkistamaan muutaman pienen yksityiskohdan ennen kuin sain ensimmäistäkään neliötä tehtyä. Nyt niitä on sitten jo iso kasa valmiina.

Tässä muutama kuvatus noista neliöstä. Aattelin näin alkuun tehdä noista neliöistä muutaman tyynynpäällisen, mutta en oikein osaa päättää mitä värejä käyttäisin... Sinistä nyt tietysti ja valkoista, mutta jokin kiva tehostevärikin pitäis löytää..
Oon muuten saanu kudottua yhden lapasenkin ihan valmiiksi asti, tosin nyt on sitten vuorossa se kaikista haasteellisin osa, kun pitäis saada tehtyä toinen samanlainen lapanen ;) Saas nähdä kuinka mun käy...

6 kommenttia:

 1. Tosi ihania nämä virkatut neliöt. Sellainen päivä/torkkupeitto olisi aivan ihqu!

  VastaaPoista
 2. Kivat värit olet osannut valita! Virkkaaminen on todella hauskaa :) Tsemppiä innostukseen!

  VastaaPoista
 3. voi neliöt;) minulla kymmenittäin ihania ohjeita joissa käytetty isoäidin neliöitä, mutta itse en ensimmäistäkään neliöä ole tehnyt;/
  ehkä tänä vuonna kaiken muun lisäksi.
  Aurinkoista kevättä

  VastaaPoista
 4. Hei,
  blogistani löytyisi tunnustus tälle ihanalle blogillesi...

  VastaaPoista
 5. Ihania värejä. Tuollainen pastellinen torkkupeite sitten sinne meidän uuteen makkariin ;)

  VastaaPoista