maanantai 13. elokuuta 2012

Paluu arkeen


Niin vaan kävi, että en ehtinyt laittaa kesäloman aikana yhtäkään postausta tänne blogiini - aika meni jotenkin niin nopeasti, kun oli paljon kaikenlaista aktiviteettia.

Kesäloman aikana kerkesin tekemään kaksi ulkomaan reissua; kävin Kööpenhaminassa ja Tallinnassa. Lisäksi lomaohjelmaani kuului mökkeilyä, lukemista, puutarhatöitä, askartelua, löhöilyä, jäätelön syömistä ja laatuaikaa ystävien & läheisten kanssa.

Kööpenhaminan reissu oli hyvin shoppailupainotteinen, vaikkakin Köpis oli yllättävän kallis kaupunki. Mua alkoi jo ensimmäisen päivän jälkeen hirvittää, että kuinka mun matkakassa riittää... Mun kaikki ostokset liittyivät tavalla tai toisella sisustukseen & askarteluun ja nyt joudun tunnustamaan, että en käynyt yhdessäkään vaatekaupassa :(  Kaikista hienoin shoppailukokemus oli antiikkikirpputori, jolta löysin kivoja sisustustavaroita. Laitan noista Köpiksen sisustuskaupoista ym. erikseen postauksen myöhemmin.

Tallinnassa kävimme jälleen Karnaluksin käsityötukussa ja mukaan lähti mm. kymmeniä metrejä pitsiä, satoja metrejä tafti- ja satiininauhoja sekä 36 myttyä lankaa. Lisäksi ostin vanhasta kaupungista aivan ihanan kristallipurkin, jota ihailin jo viime vuonna, mutta jossain mielenhäiriössä en sitä silloin tajunnut ostaa.

Postailen lisää kuvia ym. kunhan tämä arki tästä alkaa pyörimään. Iloista elokuun jatkoa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti