lauantai 1. kesäkuuta 2013

Lemmikkejä leivosvuoassa

Nyt niitä näkyy joka puolella... nimittäin lemmikkejä. Kaukaa katsottuna aika vaatimattoman näköinen kukka, mutta läheltä niin ihana.
 
Kuvailin eilen puutarhasta löytämiäni lemmikkejä. Otin kuvausrekvisiitaksi tuollaisia ihania metallisia leivosvuokia.

Mun täytyy muuten tunnustaa, että olen ihan heikkoja noihin metallisiin leivosvuokiin (ja kaikkiin muihinkin metallisiin keittiöjuttuihin). Mulla on noita leivosvuokia kymmeniä (no okei jos ollaan ihan rehellisiä, niin niitä on jo yli sata), mutta silti en voi niitä vastustaa. Aina jos näen huutokaupassa tai kirppiksellä noita, mun sydän lyö pari ylimääräistä lyöntiä. Noita vuokiahan voi käyttää vaikka mihinkä tarkoitukseen esim. tuikunalusena, säilytyskuppina helmille, sisustuselementtinä,  niin ja voihan niitä käyttää siihen ihan alkuperäiseenkin tarkoitukseen eli leivosvuokina ;)

2 kommenttia:

  1. Nuo kuvat ovat niin kauniita, fb:ssa logosi oli niin kaunis, kaunein pitkästäaikaa näkemäni kuva. Alavus kirpparilla on yhdellä myyjällä pelkästään noita vuokia, eri kokoisia. (kyläkaupalla on sellaisia euron settejä, missä on kuusi vuokaa, en tiedä miksi ne menis jos antais ruostua)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Leena ihanista kommenteistasi ♥

    VastaaPoista