tiistai 27. elokuuta 2013

Omenahyvää

Tänään kun pääsin töistä kotiin, menin puutarhaan hakemaan omenoita omenahyvää varten. Oli aika hienoa poimia omenoita, joiden "posket" elokuun aurinko oli lämmittänyt...


Mulla oli joku omenahyvän resepti, mutta sovelsin sitä hieman lisäämällä voin ja sokerin määrää... Ja hyväähän siitä tuli. Jopa niin hyvää, että kovin isoa annosta ei pysty syömään kerralla, kun tulee sokerihumalaan. Niin ja vaniljakastikettahan ei saa unohtaa ;)

Tässä vaiheessa jotkut teistä varmaan ihmettelee, että miksiköhän tuo postailee tänne blogiin vaan omenoista, kun sillähän on siellä uudessa kodissa menossa iso sisustusprojekti. No siksipä juuri... Täällä meinaa nimittäin olla jonkinlaista "taisteluväsymystä" tai jotain. Tavaroiden siirto vanhasta kodista tänne uuteen kotiin meni hyvin, mutta nyt kun noita tavaroita pitäisi laittaa oikeille paikoille, niin meikäläinen onkin jotenkin aivan puhki. Taisi tuo remontti viedä kaikki mehut.

Toki olen joka päivä töiden jälkeen puuhastelut paljonkin, mutta valmista ei meinaa tulla. Joka paikka on edelleen täynnä jätesäkkejä & banaanilaatikoita ja kaikki tavarat ovat hukassa. Loppuviikosta tulee uusi sohva ja todennäköisesti saan vaatekaapinkin entisöityä valmiiksi lähipäivinä. Josko sitten alkaisi näyttää vähän paremmalta.

Aurinkoista elokuun loppua ♥

1 kommentti:

  1. Voi ei se muutto mitään helpoa ole voimia se kuluttaa. Ota iisisti miten voimia riittää.
    Ihanat omenat.

    VastaaPoista