tiistai 13. elokuuta 2013

Remonttikuulumisia

Kyllä mä täällä olen vaikka musta ei mitään kuulukaan....

Viime päivinä kaikki aika on mennyt remonttihommissa ja valmistakin on (onneksi)  tullut. Valkoista maalia on mennyt 25 litraa ja tapettiakin muutamia rullia. Keittiöön on vaihdettu 32 vedintä.

Tällä viikolla saadaan valmiiksi kaikki ne huoneet, joita olin alunperin suunnitellutkin remppaavani tässä alkuvaiheessa. Tosin sitten alkaakin se haastavin vaihe, kun pitäisi saada kaikki huonekalut ja sisustustavarat paikoilleen. Niin ja verhot ikkunoihin (huom. verhot on vasta kankaina).


Vanhat tapetit pois ja uutta tilalle.


Tähän mennessä opittua:
- jos emännänjatkos on epätasaisella alustalla ja se jotenkin heiluu, ei kannata kiivetä sen päälle täyden maalikaukalon kanssa!
- kun maalaat valkoisella maalilla, älä laita päälle kaikista ihaninta mustaa t-paitaa.
- jos et tiedä tai osaa jotain, kysy!


Täällä siis remppahommat jatkuu. Lisää postauksia tulee, kun saan tänne uuteen kotiin jonkinmoisen järjestyksen. Kivaa elokuun jatkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Onnittelut uuden kodin omistajalle. Odottelen kuvia, tiedän, että jotain kaunista on tulossa. Pihakuva oli jo niin odotuksia antava. Kaunis piha ja sinä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Leena! Täällä kuule aivan hiki pinnassa kannetaan tavaroita. Miten yhdellä ihmisellä voikin olla näin paljon tavaraa... Laitan kuvia kunhan saan vain jonkinmoisen järjestyksen tänne, nyt vielä aika kaaootista... Kaikkea hyvää Sinulle ja M:lle.

    VastaaPoista