sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Kevätkuulumisia

Aika on kulunut niin hyvin askartelu- ja puutarhahommissa etten ole ehtinyt päivitellä tänne blogiin mitään... Mutta nyt korjataan tilanne kuulumisien suhteen.

Olen aloittanut muutamia askarteluprojekteja uudessa huoneessa. Ihanaa kun on tilaa ja voi jättää kaikki keskeneräiset jutut odottamaan eikä tartte siivota niitä välillä pois. Ja kyllä niin olen tehnytkin. Jos ihan rehellisesti myönnän niin huone näyttää tosi hurjalta; joka paikka on täynnä askartelutarvikkeita ja lattiallakin on niin paljon tavaraa ettei meinaa löytyä jalan sijaa. Ja jostain syystä mulla on kaikki tavarat aina hukassa...

Tässä kuva yhdestä valmiiksi saadusta askartelujutusta.


Tämä on synttärikortti äidilleni. Olen ostanut tuon kortissa käytetyn leiman jo aikoja sitten ja edelleen tykkään siitä tosi paljon.

Hankin joku aika sitten Ebaysta edullisesti ihanan Spellbindersin stanssin ja sillä on tehty nuo valkoiset pitsin näköiset koristeet. Olen kovasti ihastunut puolihelmiin ja niitä pitäisi saada liimattua joka paikkaan, tähänkin kortiin muutamia ;)

Muutama taulu mixed media -tekniikalla on myöskin työn alla, mutta niiden valmistumisen kanssa kestää vielä hetken.

Puutarhassakin olen viettänyt aikaa aivan kiitettävästi. Olen siistinyt ruusuaitaa ja vaikka mulla on ollut nahkahanskat kädessä, niin silti sormet on aivan täynnä ruusunpiikkejä. Lisäksi olen haravoinut sekä omassa pihassa että käynyt auttamassa vanhempieni talolla haravointihommissa. Kroppa on aivan ihmeissäään kaikesta fyysisestä työstä.

Nyt lähden etsimään pääsiäiskoristeita ja alan laittamaan kotia pääsiäiskuntoon. Kivaa sunnuntaita teille kaikille ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti