sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kruunukorkkiaskartelua

Täällä edelleen puuhastellaan kovasti puutarhan kimpussa ja välillä askarrellaan kaikkea kivaa.

Mä törmäsin tässä eräänä päivänä Pinterestissä ihaniin kruunukorkkikoristeisiin ja innostuin (tietysti) taas ihan mielettömästi asiasta.

Nykyään tuollaisia korkkeja on hieman vaikeampi saada käsiinsä kuin aikaisemmin, kun nyt kaikki pullot ovat muovia ja korkit sen mukaisia. Mutta onneksi on on Ebay =) Ja niin hullulta kun se kuulostaakin, niin näitä korkkeja myydään ihan oikeasti askartelijoille. Ja ne ovat ihan uusia korkkeja ja jopa valmiiksi litistettyjä, joten niiden kanssa pääsee heti hommiin.

Tein tässä alkuun muutaman koristeen, joita voi käyttää vaikka skräppisivuilla tai mixed media -jutuissa. Jatkossa ajattelin tehdä myös avaimenperiä näistä.


Näitähän tehdään siis niin, että tuonne korkin pohjalle etsitään joku kiva kuva ja kuvan päälle laitetaan joko valmis muovinen kohotarra tai jos kuvaa haluaa koristella vielä helmillä, tarroilla tai kimalleliimalla, niin silloin kannattaa päälle laittaa jotain nestemäistä ainetta, joka sitten kuivaa siihen päälle suojaksi. Mä laitoin näihin kaikkiin koristeita ja siksi käytin glossy accents - nimistä ainetta, joka kuivuttuaan tekee korkin päälle läpinäkyvän suojakalvon.

Tässä pari kuvaa työvaiheista.


Tässä viimeisessä kuvassa on sitten kaikki valmiit. Pari meni pilalle, kun niihin tuli niin isot ilmakuplat ettei varsinaisista kuvista saanut mitään selvää.
Nyt pitäisi suunnata taas kulku tuonne puutarhaan. Siellä muutama projekti odottaa edelleen tekijäänsä. Kivaa sunnuntaita ja alkavaa vappuviikkoa teille kaikille ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti