lauantai 16. elokuuta 2014

Arki on alkanut

Niin vaan meni tämäkin kesä ja lomat yhdessä hujauksessa. Onkohan tämä joku ikään liittyvä juttu, kun tuntuu että aika menee ihan mielettömän nopeasti...

Loman aikana sain onneksi paljon hommia tehtyä ja toki ehdin lomaillakin etten mä täällä ole koko aikaa painanu niska limassa ;)

Laitan tähän tuollaisen sekalaisen kuvakokoelman, jonka näppäsin tällä viikolla. Kuvissa näkyy mm. talon puuosien,  kivijalan  ja huvimajan uusi väritys.

Tämän talon puuosathan oli aiemmin sellaisia hieman outoja ruskean sävyjä (ja vielä montaa eri sävyä), mutta mä halusin, että talo olisi raikkaan ja ryhdikkään näköinen ja siksi valitsin puuosien väriksi harmaan. Se sopii hyvin tiiliseinän harmaan sauman kanssa.

Ihanaa kun sain kesällä nuo maalaushommat tehtyä, nyt saa sitten keskittyä puutarhaan ja askarteluprojekteihin. Kivaa elokuun jatkoa teille kaikille =)


3 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia olet laittanut puutarhastasi. Omakotitalossa on monenlaiset puuhastelut. Hyvää syyskuuta niin se kesäaika taas meni kyllä syksykin on mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsikka =) Kyllä omakotitalossa riittää puuhaa, ei ole vapaa-ajan ongelmia....

   Poista
 2. Onpas sinulla ihana blogi ja ihania kuvia! :) ♥

  VastaaPoista