torstai 4. syyskuuta 2014

Syksy ♥

Voi kun mulla on aivan huono omatunto, kun en ole ehtinyt postailla tänne blogiin mitään kivaa. On vaan ollut jotenkin niin hurjasti kaikenlaisia hommia, että tämä blogi on jäänyt vähäiselle huomiolle. Josko tilanne nyt korjaantuisi =)

Mulla on tässä heti  alkuun hyviä uutisia!!! Olen ollut reilun vuoden ajan kahden asunnon loukussa, mikä on ollut aika tylsää!!! Viime kesänähän (2013) mä ostin omakotitalon ja sain pankilta luvan tehdä siitä kaupat vaikka toinen asunto oli vielä myymättä. Enpä silloin tiennyt, että kuinka kauan asunnon myyminen  voi kestää. Mutta nyt sitten sain vihdoinkin tehtyä kaupat. On aivan epäuskoinen olo, nytkö mun tarttee huolehtia "enää" tästä talosta. Jotenkin kun on vuoden ajan hoitanut kahta paikkaa niin ei meinaa tajuta ollenkaan, että se on loppu nyt. Ja olihan se aika kiva tehdä iso lyhennys asuntolainaan eikä nyt tartte enää maksaa yhtiövastikettakaan. Aikasta upea tilanne!

Ja ihanaa kun on syksy! Tää on mun vuodenaika ♥ Kiva puuhatella puutarhassa aurinkoisessa syksysäässä (eikä mua kyllä huonokaan sää lannista). Ja jos on sateista, niin voi puuhastella sisällä ja laittaa vaikka takkaan tulen ja nauttia sen lämmöstä.

Haluan tässä postauksessa esitellä vielä yhden ihanan huonekalun =) Mä sain kesällä vanhemmiltani vanhan astiakaapin ja sille löytyi heti paikka keittiöstä. Kaappi on lähtöisin mun isän lapsuudenkodista ja isä on pikkupoikana säilyttänyt aarteitaan yhdessä kaapin laatikoista. Kaappi oli maalattu kauniin antiikin siniseksi, mutta kun mulla on nyt tämä harmaa-valko-musta -kausi päällä, niin maalasin kaapin harmaaksi -> sopii hyvin muihin huonekaluihin. Tilasin kaappiin kristallinupit Ebaysta ja tykkään, että sopivat tuohon hyvin.
Mä olen kesän aikana ostanut ihan hirmuisesti kaikenlaisia askartelujuttuja. Jopa niin paljon, että olen nyt asettanut itseni askartelutarvikkeiden ostokieltoon (jälleen kerran). Ostelun sijaan nyt pitää alkaa askartelemaan ja aionkin esitellä teille lähiaikoina muutamia kivoja juttuja, joita olen tehnyt. Muistakaa käydä kurkkimassa täällä =)

Aurinkoista loppuviikkoa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti