sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Huutokauppalöytöjä

Olen kiertänyt tänä vuonna enemmän huutokauppoja kuin koskaan aikaisemmin ja tehnyt aina silloin tällöin aika mukavia löytöjä.

Tällä viikolla kävin vain yhdessä huutokaupassa ;) ja sieltä matkaan tarttui aivan aivan ihania sisustusesineitä ja vähän muutakin.

Nämä kaikki esineet maksoivat yhteensä 15 euroa. Ei paha hinta, kun ottaa huomioon, että mukana on mm. kaksi hopeista esinettä..

Nämä kynttilänjalat ovat todella ohutta lasia ja käsittääkseni aika vanhat.

Hopeinen yökynttilänjalka
Pieni hopeinen kannu - hieman kolhiintunut, mutta niin söpö.
Lisäksi ostin myös vanhoja mustekyniä, koska harrastan kalligrafiaa ja askartelua. Kaikki kynät olivat vanhoja, mutta niistä osa oli ihan käyttämättömiä. Kyniä oli yhteensä 5 kappaletta ja hinta 5 euroa siis yhteensä.


Nyt pakkaan autoon haravan, mustia jätesäkkejä, puutarhahanskat, termospullolliseen kahvia (ja ehkä pari donitsia) ja lähden mökille haravoimaan. Kivaa vapun päivää kaikille!

3 kommenttia:

  1. Ihania tavaroita, vasemmanpuoleiset kaksi lasista kynttilänjalkaa mulla on sama kuviointi hopeanvärisenä, ja kolmihaarainen kynttilänjalka on tutun näköinen. Ja mustekynät, hauskaa, niitä niin harvoin enään näkee, edes kuvissa. Mulla on kolme ja sitten sellaisia mihin vaihdetaan terää. Joskus tuntuu, että nykynuoret eivät välttämättä kaikki edes tiedä mitä nuo on ja miten niitä käytetään. Hauskaa ja rentouttavaa haravointia!

    VastaaPoista
  2. Mustekyniä 5€ hintaan, hyvä kauppa. Erityisesti Mont Blanc, joka on merkkinä Pelikanin ja Parkerin kanssa kermaa kakun päällä. Täytyypä lähteä kirppareita koluamaan. Mustekynät ovat parhaita kirjoittaa.

    VastaaPoista