sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Syksyn merkkejä

Yksi varma syksyn merkki on se, että kansalaisopiston kurssit alkavat. Mullakin on alkanut tällä viikolla kaksi kurssia ja sitten myöhemmin syksyllä aion osallistua vielä muutamalla viikonloppukurssille.

Tällä viikolla alkoi siis kalligrafia eli taidetekstaus ja ranskankielen alkeet. Molemmilla tunneilla oli ihan valtavan mukavaa ja melkeinpä jo odotan ensi viikkoa =)

Lisäksi olen tällä viikolla harrastanut paljon muutakin. Tiistaina alkoi pilates-tunnit ja mä olin aivan unohtanut kesän aikana, kuinka ihana laji se onkaan. Sopii oikein hyvin toimistotyötä tekevälle, saa kaikki jumitukset pois niskoista ja hartioista.

Tiistaina olin myös piloxing- ja shindo-tunneilla. Piloxing on pilateksen ja nyrkkeilyn yhdistelmälaji, tosi kivaa ja ihanan raskasta. Syksyn ensimmäisellä piloxing-tunnilla elokuun alussa meinasin aivan heittää henkeni, kun tunnilla oli niin kova vauhti päällä, mutta nyt alkaa jo sujua oikein hyvin. Shindo on puolestaan sellaista syvävenyttelyä ja lihashuoltoa. Aivan ihana laji tämäkin ja tulee edes kerran viikossa venyteltyä kunnolla.

Eikä tässä vielä kaikki =) perjantaina olin Suomen ensimmäisellä corebar-tunnilla. Aivan huikea laji tämäkin. Arvaakaa vaan onko paikat kipeenä... Tästä linkistä pääset katsomaan, minkälaisesta lajista on kyse
http://www.youtube.com/watch?v=KjrY3cIekKQ

Jotta tämä ei nyt aivan menisi liikuntapostaukseksi, niin tässä muutamia kuvia täältä mun kotoa. Olen napsinut näitä aina silloin tällöin, mutta en ole ehtinyt julkaista niitä aiemmin.

Mun työpöytä, täältä näitä postauksia lähtee...
Löysin kesällä Indiskasta tällaisen ihan uusvanhan karttapallon

Tämä patsas on huutokauppalöytö
Ihastuin tuohon peltiseen suojaruukkuun Helsingin reissulla ja toin sen itselleni tuliaiseksi ;)
Italialaisen taitelijan Ferruzzin Madonna - kaunein madonnan kuva, jonka olen nähnyt
Tuoretta basilikaa ♥
Tämä viikko on mennyt tosi vauhdikkaissa tunnelmissa ja jos sen vielä päättäisi kunnon juoksulenkkiin, niin sitten voisi alkaakin valmistautua tulevaan viikkoon. Kivaa sunnuntai-iltaa teille!

3 kommenttia:

 1. Olipa reipas liikuntamuoto. Pitää olla kyllä pohjakunto hyvä kun tuota jaksaa vääntää. löydät ihania esineitä mailmalta - kirsikka-

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva nähdä sun kotoa kuvia, ja joitain tutun näköisiä tavaroita, meinaan, että löytyy myös meiltä...
  Ihania kuvia. Reipasta syksynjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kirsikka ja Leena kommenteista! Lämmittävät kovasti mun sydäntä ♥

  VastaaPoista