sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Joulufiilistelyä...

Sain juuri tehtyä viimeisen joulukortin, huh! Syvä onnen huokaus... On mukava tehdä itse kortteja, mutta joskus niiden kanssa tulee vähän kiire, kun en koskaan ymmärrä aloittaa tarpeeksi ajoissa. Mutta tämän vuoden osalta tuo urakka on onneksi ohi.

Olen tehnyt erilaisia kukka-asetelmia jouluksi ja kerkesin tässä jo yksi päivä ihmetellä, että onpas kummaa kun hyasinttien haju ei ole yhtään vaivannut mua. No ei olisi pitänyt sanoa sitä ääneen, seuraavana päivänä sain nimittäin kantaa heti yhden aseltelman ulos, kun se alkoi tuoksua niin voimakkaasti, että meinasin aivan heittää henkeni sen vuoksi. Nyt tuossa vielä kaksi hyasinttia kököttää olohuoneen pöydällä, saa nähdä kuinka kauan...Kaikenlaiset tähdet tuntuvat olevan kovin trendikkäitä tänä jouluna ja pitihän munkin sellaisia saada. Pyysin isää sahaamaan mulle laudasta tähtiä, jotka sitten maalailin sopivan värisiksi. Ja tällaisia niistä tuli.


Maalina käytin tavallista askartelumaalia ja spray-maalia, sabluunana koristeteippiä.

Myöskin kaikenlaisia sarvipäitä (hirvet, peurat, bambit) on näkynyt paljon jouluasetelmissa ja tein itselleni asetelman bambista, jonka olen hankkinut huutokaupasta. Täytyy kyllä myöntää, että tämä näyttää enemmän bambipaistilta kun jouluasetelmalta =)


Tässä vielä muutama kuva täältä kotoa. Olen vähän uudistanut sisustusta ja laittanut aika paljon erilaisia vanhoja tavaroita esille.


Nyt lähden katsomaan mitä meidän 96-vuotiaalle mummelille kuuluu. Sen jälkeen sitten kotiin ja kynttilät palamaan kolmannen adventin kunniaksi. Mukavaa joulunalusviikkoa teille kaikille ♥2 kommenttia:

  1. Voi miten ihania tavaroita olet laittanut esille. Hyvää Joulun odotusta.

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja jonkunverran tuttuja tavaroitakin.

    VastaaPoista