sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Joulun odotusta...

Niin vaan kului sekin lomaviikko... Mutta kyllä mä kerkesin tehdäkin paljon kaikkea kivaa. Viikko oli kokonaisuudessaan niin mukava, että menen huomenna oikein hyvillä mielin takaisin töihin.

Pääsin käymään alkuviikosta antiikkihuutokaupassa Ruotsissa. Reissu oli oikein unelmien täyttymys, tein nimittäin aivan mielettömän hyviä ostoksia. Oli aikasta  ihana huomata, että osaan edelleen puhua suhteellisen hyvin ruotsia, vaikka en ole sitä puhunutkaan pitkiin aikoihin. Tuolta huutokaupasta mulla ei ole valokuvia, mutta esittelen myöhempien postauksien yhteydessä mun ostoksia.

Olen saanut laitettua tänne kotiin jo paljon kaikkea jouluista. Tosin täällä ei ole tonttuja eikä punaisia joululiinoja vaan kaikkea kaunista mm. kukka-asetemia. Tässä muutamia kuvia.


Tällä viikolla olen ehtinyt shoppailemaan niin ahkerasti etten taida uskaltaa käydä katsomassa tilini saldoa... Kävin mm. yhtenä päivänä Lapualla ja sieltä löysin ihanan sisustuskaupan nimeltä Komia Kamari. Lapuan Liiverissä oli myös paljon kivaa joulu- ja sisustustavaraa. Sain myös hankittua paljon joululahjoja, joten nyt tarttee enää hankkia jotain pientä, niin sitten se homma on pulkassa.

Koitin tällä viikolla kuvansiirtotekniikkaa puulle tavallisen lakan avulla ja sain aikaiseksi tällaisen jutun. Onnistui mielestäni aika hyvin...


Kivaa joulun odotusta teille kaikille!2 kommenttia:

  1. Mistä olet löytänyt kauniit valkoiset porot.

    VastaaPoista
  2. Porot ovat Minimanista. Olivat alunperin kullan väriset, mutta maalasin ne spray-maalilla valkoisiksi.

    VastaaPoista