sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Joulun aikaa

Kyllä kuulkaa kesti kauan, että sain tuon enkelikellon koottua ja vielä kauemman aikaa, että sain siitä jonkinlaisen valokuvan. Tässä se nyt kuitenkin on ja joulu voi tulla....Rauhallista joulun aikaa sinulle & iloa ja onnea tulevalle vuodelle!

Pia ♥

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Joulufiilistelyä...

Sain juuri tehtyä viimeisen joulukortin, huh! Syvä onnen huokaus... On mukava tehdä itse kortteja, mutta joskus niiden kanssa tulee vähän kiire, kun en koskaan ymmärrä aloittaa tarpeeksi ajoissa. Mutta tämän vuoden osalta tuo urakka on onneksi ohi.

Olen tehnyt erilaisia kukka-asetelmia jouluksi ja kerkesin tässä jo yksi päivä ihmetellä, että onpas kummaa kun hyasinttien haju ei ole yhtään vaivannut mua. No ei olisi pitänyt sanoa sitä ääneen, seuraavana päivänä sain nimittäin kantaa heti yhden aseltelman ulos, kun se alkoi tuoksua niin voimakkaasti, että meinasin aivan heittää henkeni sen vuoksi. Nyt tuossa vielä kaksi hyasinttia kököttää olohuoneen pöydällä, saa nähdä kuinka kauan...Kaikenlaiset tähdet tuntuvat olevan kovin trendikkäitä tänä jouluna ja pitihän munkin sellaisia saada. Pyysin isää sahaamaan mulle laudasta tähtiä, jotka sitten maalailin sopivan värisiksi. Ja tällaisia niistä tuli.


Maalina käytin tavallista askartelumaalia ja spray-maalia, sabluunana koristeteippiä.

Myöskin kaikenlaisia sarvipäitä (hirvet, peurat, bambit) on näkynyt paljon jouluasetelmissa ja tein itselleni asetelman bambista, jonka olen hankkinut huutokaupasta. Täytyy kyllä myöntää, että tämä näyttää enemmän bambipaistilta kun jouluasetelmalta =)


Tässä vielä muutama kuva täältä kotoa. Olen vähän uudistanut sisustusta ja laittanut aika paljon erilaisia vanhoja tavaroita esille.


Nyt lähden katsomaan mitä meidän 96-vuotiaalle mummelille kuuluu. Sen jälkeen sitten kotiin ja kynttilät palamaan kolmannen adventin kunniaksi. Mukavaa joulunalusviikkoa teille kaikille ♥sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Joulun odotusta...

Niin vaan kului sekin lomaviikko... Mutta kyllä mä kerkesin tehdäkin paljon kaikkea kivaa. Viikko oli kokonaisuudessaan niin mukava, että menen huomenna oikein hyvillä mielin takaisin töihin.

Pääsin käymään alkuviikosta antiikkihuutokaupassa Ruotsissa. Reissu oli oikein unelmien täyttymys, tein nimittäin aivan mielettömän hyviä ostoksia. Oli aikasta  ihana huomata, että osaan edelleen puhua suhteellisen hyvin ruotsia, vaikka en ole sitä puhunutkaan pitkiin aikoihin. Tuolta huutokaupasta mulla ei ole valokuvia, mutta esittelen myöhempien postauksien yhteydessä mun ostoksia.

Olen saanut laitettua tänne kotiin jo paljon kaikkea jouluista. Tosin täällä ei ole tonttuja eikä punaisia joululiinoja vaan kaikkea kaunista mm. kukka-asetemia. Tässä muutamia kuvia.


Tällä viikolla olen ehtinyt shoppailemaan niin ahkerasti etten taida uskaltaa käydä katsomassa tilini saldoa... Kävin mm. yhtenä päivänä Lapualla ja sieltä löysin ihanan sisustuskaupan nimeltä Komia Kamari. Lapuan Liiverissä oli myös paljon kivaa joulu- ja sisustustavaraa. Sain myös hankittua paljon joululahjoja, joten nyt tarttee enää hankkia jotain pientä, niin sitten se homma on pulkassa.

Koitin tällä viikolla kuvansiirtotekniikkaa puulle tavallisen lakan avulla ja sain aikaiseksi tällaisen jutun. Onnistui mielestäni aika hyvin...


Kivaa joulun odotusta teille kaikille!lauantai 1. joulukuuta 2012

Kesälomalla!

Kyllä vaan, viimeinen kesälomaviikko alkoi... Kyllä tätä on odotettukin. Ohjelmaa on tietysti suunnitteilla vaikka kuinka =) Tosin tänä vuonna jo perinteeksi muodostunut matka Bremenin joulumarkkkinoille jää väliin, mutta onhan täällä kotimaisemissakin kaikkea mukavaa jouluista tekemistä ja näkemistä. Ja joulukortitkin pitäisi saada aikaiseksi.

Heti loman alkajaisiksi käytiin tänään Vaasassa shoppailemassa. En löytänyt mitään kovin ihmeellistä vai lasketaanko säkillinen joulukukkia Planteganista ihmeelliseksi? Ei kai....

Tän postauksen yhteydessä haluan esitellä mun ihanan vintage-teroittimen. Tällä on kiva teroitella kyniä, vaikka ne eivät olisikaan kovin tylsiä ;) Ja huomaa, että vaihtoteriäkin löytyy. Tämä on yksi mun parhaimmista aarteista, joita olen koskaan löytänyt.Nyt mun pitää ottaa itseäni niskasta kiinni ja mennä järjestämään mun askarteluhuonetta. Olen maalannut siellä seinät (lavendelinsininen muuttui silkinharmaaksi) ja nyt pitäisi saada kaikki tavarat takaisin paikoilleen. Huonekalut on kyllä jo omilla paikoillaan, mutta kaikki pikkutavarat on ihan hujanhajan.

Ihanaa joulukuuta teille kaikille ♥