tiistai 17. joulukuuta 2013

Jouluovi

Jos muistatte, postailin syksyllä tänne blogiini kahdesta ihanasta vanhasta ovesta, jotka olin saanut. Toinen noista ovista on nyt päässyt sisälle ja on olohuoneessa "jouluovena".


Rapsuttelin ovesta kaiken irtonaisen maalin pois. Aluksi ajattelin vielä hioakin sen, mutta jotenkin tuo vanha vaaleanvihreä maalipinta näytti niin kivalta, että en sitten raskinutkaan hioa sitä pois.

Ovessa on aiemmin esittelemäni tähtikranssi, joka ei kumma kyllä vieläkään ole tiputtanut neulasiaan.... Oven edustalla kaksi sarvipäätä ja pieni joulukuusi. Mä olen muuten innostunut noista pikkukuusista oikein tosissaan; mulla on kolme sellaista sisällä tällä hetkellä. Niin ja joulukuusenkin tai siis joulumännyn olen tuonut jo sisälle, kun ajattetelin testata hyvissä ajoin, että pärjäänkö allergioideni vuoksi samassa talossa männyt kanssa. Toistaiseksi kaikki hyvin =)

Tuo jouluovi on illan hämärässä tosi kaunis, kun laittaa siinä riippuvat jouluvalot palamaan. Jos osaisin, ottaisin teille tunnelmakuvan, mutta mä en kerta kaikkiaan saa hämärässä otettuja kuvia onnistumaan :(

Mukavaa loppuviikkoa kaikille, enää ei ole montaa yötä jouluun ♥


5 kommenttia:

 1. Kaunis!! Ja vanha pinta näyttää hienolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuossa vanhassa maalipinnassa on sitä jotain =)

   Poista
 2. Vanhat ovet on arvossaan . Hyvää jouluista tunnelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vanhoista ovista on tullut suosittuja "sisustusesineitä". Onneksi mulla on kaksi sellaista =)

   Poista
 3. Niin ihana. Mulla oli siellä Alavudella ovivaraus. Tänne ei mahdu. Se haave sitten jäi!

  VastaaPoista