sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulu 2013

Täällä on vielä jotain pieniä joulupuuhasteluita meneillään, mutta hyvin pian alan viettämään ensimmäistä joulua omassa talossa ♥ ♥ ♥

Tänään tein tuollaiseen lasikupuun joulupalloista ja enkelinkiharasta asetelman. Laitoin (tai siis yritin laittaa) koristeeksi keinolunta ja jostain syystä sitä oli kaikkialla muualla, mutta ei tuolla kuvun alla :( Mutta meneehän se näinkin...


Mun joulupuu (mänty) on edelleen sisällä, en siis ole saanut siitä mitään allergista reaktiota. Hyvä niin, on ihanaa kun on aito joulupuu.


Olen laittanut joulupuuni sinkkisankoon ja tukenut sen sinne isoilla ja pienillä kivillä. Suihkuttelin kivien päälle keinolunta, niin näyttää vähän niinkuin talviselta.

Äiti virkkasi  mulle ihanan valkoisen maton, joka sopii oikein kivasti tuonne joulupuun alle. Tuolla joulupuun oikealla puolella on pieni tonttukylä, se on ainut punainen asia mun joulussa. 

Kun kuvailin joulupuutani, huomasin että se näyttää hieman pliisulta tuolta alhaalta ja niinpä istutin sinne yhden enkelin.Tämä blogi hiljenee tämän postauksen myötä joulunviettoon. Toivotan sinulle ja läheisillesi oikein tunnelmallista ja rauhallista joulun aikaa ♥tiistai 17. joulukuuta 2013

Jouluovi

Jos muistatte, postailin syksyllä tänne blogiini kahdesta ihanasta vanhasta ovesta, jotka olin saanut. Toinen noista ovista on nyt päässyt sisälle ja on olohuoneessa "jouluovena".


Rapsuttelin ovesta kaiken irtonaisen maalin pois. Aluksi ajattelin vielä hioakin sen, mutta jotenkin tuo vanha vaaleanvihreä maalipinta näytti niin kivalta, että en sitten raskinutkaan hioa sitä pois.

Ovessa on aiemmin esittelemäni tähtikranssi, joka ei kumma kyllä vieläkään ole tiputtanut neulasiaan.... Oven edustalla kaksi sarvipäätä ja pieni joulukuusi. Mä olen muuten innostunut noista pikkukuusista oikein tosissaan; mulla on kolme sellaista sisällä tällä hetkellä. Niin ja joulukuusenkin tai siis joulumännyn olen tuonut jo sisälle, kun ajattetelin testata hyvissä ajoin, että pärjäänkö allergioideni vuoksi samassa talossa männyt kanssa. Toistaiseksi kaikki hyvin =)

Tuo jouluovi on illan hämärässä tosi kaunis, kun laittaa siinä riippuvat jouluvalot palamaan. Jos osaisin, ottaisin teille tunnelmakuvan, mutta mä en kerta kaikkiaan saa hämärässä otettuja kuvia onnistumaan :(

Mukavaa loppuviikkoa kaikille, enää ei ole montaa yötä jouluun ♥


lauantai 14. joulukuuta 2013

Jokavuotinen jouluruusu

Mun lempikukka joulun aikaan on jouluruusu (helleborus niger). Jostain syystä mun yhteiselo tuon kukan kanssa ei ole koskaan oikein onnistunut -> jouluruusu heittää henkensä viimeistään loppiaisena  :( Siitä huolimatta jaksan aina vaan uudelleen ostaa tuon kukan.

Tänäkin vuonna olen taas hankkinut jouluruusun, kun kävimme Vaasan Plantagenissa alkuviikosta. Koitin tehdä tuolle kukalle oltavat oikein mukaviksi; ostin sille kauniin astian, jonne laitoin sen kaveriksi sammalta, naavaa, tuohitähtiä ja kauniin oksan. Saa nähdä kuinka tänä vuonna käy...


Kivaa viikonloppua teille kaikille ♥

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Helppoja joulukoristeita

Innostuin uusimman Jeanne d'Arc Living -lehden myötä tekemään piippurassista kuusenkoristeita. Oli helppoa hommaa =)  Vaikka ovat  tosi yksinkertaisia niin silti jotenkin niin söpöjä.Mukavaa sunnuntaita ja alkaa viikkoa ♥

lauantai 7. joulukuuta 2013

Tähtikranssi

Tässä mun eilisen puuhastelun tulos - tähtikranssi kuusenhavuista.


Tein ensin paksuhkosta rautalangasta tähdenmallisen kehikon (oli muuten hiukan vaikia saada väänneltyä kaunis tähti) ja sitten kiinnitin siihen pieniä kuusenhavuja ohuella rautakangalla. Kyllä tämä nyt vähän tähdeltä näyttää, eikös?
Kivaa viikonlopun jatkoa =)

perjantai 6. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivän puuhasteluja - lisää itse tehtyjä joulukortteja

Huomasin tässä yhtenä päivänä, että mun itse tekemät joulukortit eivät riitäkään kaikille. No ei muuta kun uudestaan korttipaja pystyyn. Halusin kokeilla yhtä leimailuideaa, joka oli tullut mun mieleen ja tällaista sain aikaiseksi:


Eli olen leimannut valmiille korttipohjalle askartelumaalilla ensin noita lumihiutaleita. Kun maali oli kuivunut, tein sabluunalla tuon bambin kuvan (bambi-sabluuna on Strömsön nettisivuilta).

Ennen kuin bambin maali ehti kuivua, laitoin päälle glitteriä, joka sitten kuivui kiinni kuvaan maalin kuivuessa.

Mä tykkään, että näistä korteista tuli jotenkin tosi söpöjä. Saa nähdä maltanko antaakaan näitä ;)


Täällä puuhastelut jatkuvat - tavoitteena olisi tähden mallinen kranssi kuusenhavuista. Saa nähdä kuinka onnistuu...

Oikein mukavaa itsenäisyyspäivää!

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Ensimmäinen adventti

Täällä liimaillaan joulukortteihin merkkejä ja aloitellaan jouluvalmisteluita. Melkein kaikki joululahjat on jo hankittu ja nyt niitä saisi ruveta paketoimaan.

Mukavaa joulukuuta kaikille ♥