lauantai 25. tammikuuta 2014

Ostoksia ulkomailta

Ihan ensiksi haluan kiittää teitä kaikkia, joilta olen saanut vinkkejä askarteluhuoneen remppa -postaukseen liittyen. Osan vinkeistä olen saanut kommentteina postaukseen, osa on tullut sahköpostilla ja osa ihan kasvotusten. Kiitos teille kaikille. Olette ihania ♥ Olen aikatauluttanut remppaa tuonne helmikuun alkupuolelle, joten sitten alkaa hihat heilua =)

Sitten itse asiaan. Mä olen viime aikoina viettänyt Ebayssä enemmän aikaa kuin laki (ja lompakko) sallii =(

Tosin olen kyllä tehnyt valtavan hyviä ostoksia ja sen takiahan mä siellä olen hengannutkin. Olen mm. löytänyt ihania askartelutarvikkeita ja muutakin kivaa.

Kaikki lähti viattomasti alkuun siitä, kun etsin sieltä jotain kivoja askarteluteippejä. Sitten löysin sieltä koristeteippikyniä, söpöjä muistilappuja, ihania koristenauhoja, kivoja metallikoristeita, leimasimia, käsilaukun, kukkaron, sukkapuikkoja.... Olenpa ostanut sieltä lightboxinkin valokuvausta varten.

Kaikki tavarat ovat tulleet perille ehjinä ja osa hyvinkin nopeasti vaikka ovat tulleet hyvinkin kaukaisista maista. Muutaman reklamaationkin olen joutunut tekemään, mutta ne on hoidettu todella hienosti.

Mun täytyy tunnustaa, että mua ensi alkuun vähän hirvitti tilata Ebaystä tavaroita, kun olin aivan varma että ne ei ikinä tule perille ja mun rahat häviää ikuisiksi ajoiksi. Mutta homma on toiminut kyllä tosi hyvin.

Tässä postauksessa haluan esitellä ihania Pariisi-juttuja (ja muutamia muitakin ihania juttuja), joita olen hankkinut tuolta Ebaystä. Kuvat puhukoon puolestaan.


KoristeteippejäMini Eiffel-tornejaEiffel-torni koristenauhaaMaailman söpöimpiä muistilappuja

Tosi ihania koristenauhoja

Pieniä metallikoristeita esim. korttiaskarteluunKyllä mun nyt kelpaa askarrella =)

Kivaa viikonloppua kaikille! Nyt voisi vaikka hieman ulkoilla, kun on pitkästä aikaa ihan sopivasti pakkasta.

2 kommenttia: