maanantai 13. kesäkuuta 2016

Kalenterituunausta

Kevään aikana moni askartelija on innostunut kalenterin / plannerin tuunauksesta. Minä tietysti muiden mukana (ei varmaan tullut yllätyksenä!).

Kalenterituunaus tarkoittaa ihan yksinkertaisuudessaan sitä, että kalenteria koristellaan tarroilla teipeillä, leimakuvilla, värittämällä ym. tavoilla.

Mitä tahansa kalenteria voi tuunata, mutta mä hankin itselleni oikein varta vasten Happy Planner - nimisen kalenterin.Erilaisia kalenterivaihtoehtoja on tosi paljon. Tosin asiasta innostuneet vannovat tiettyjen kalenterimerkkien nimiin; HP:n lisäksi on olemassa mm. Carpe Diem, Color Crush ja Kikki K -nimisiä kalentereita.

Joillain innokkailla on jopa useita kalentereita käytössä samaan aikaan. Mä olen vielä saanut hillittyä itseni ja mulla on vaan tämä yksi kalenteri. Tai siis onhan mulla toinenkin, mutta se on sellainen virallinen työkalenteri.

Mä en ole oikein vielä löytänyt omaa tyyliäni koristella ja siksi viikkoaukeamat ovat hyvinkin erinäköisiä. Olen myös käyttänyt kalenterini sivuilla paljon sellaisia värejä, joita yleensä en käytä.

T'ässä pari aukeamaa mun kalenterista ennen kynää eli ilman mun kirjoituksia.

Tässä puolestaan kalenterituunaukseen tarvittavia "herkkuja" eli teippejä, tarroja, postit-lappuja, kyniä.

Se mikä mulla on helpottanut tämän harrastuksen aloitusta, on mun paperiaskartelutausta. Mullahan löytyy omista varastoista aivan valtavat määrät kaikkea kalenterintuunaukseen tarvittavaa. Tosin jotain "pientä" olen joutunut hankkimaan

Tuo Happy Planner on kooltaan aika kookas, joten ihan pienessä käsilaukussa sitä ei kanneta mukana.... ;) mutta lähinnä tuunailenkin sitä kotona.Jos haluat lisätietoa tästa ihanasta harrastuksesta, voit käydä tutustumassa seuraavilla sivuistoilla: 
plannerloversfinland.wordpress.com
www.kalenterimania.com

Nämä molemmat ryhmät löytyvät myös Facebookista ja siellä jaetaan aktiivisesti ja innokkaasti ihania ideoita toisille ♥
Tämän postauksen myötä tämä blogi siirtyy kesälaitumille. Syksyllä sitten taas jatketaan =)

Jos haluat seurata minua intsassa, löydät minut sieltä seuraavan linkin takaa https://www.instagram.com/piijja71/

Toivotan sinulle ihanaa ja aurinkoista kesää ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti